Vanaf de eerste week in de zomervakantie zijn er Data Brunotti Beachcamps Junior 2016 bij Surfschool Katwijk. | Foto: PR
Vanaf de eerste week in de zomervakantie zijn er Data Brunotti Beachcamps Junior 2016 bij Surfschool Katwijk. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Data Brunotti Beachcamp Junior 2016 bij Surfschool Katwijk

Surfkamp n Ook deze zomer wordt er in Katwijk bij Surfschool-Katwijk weer een Brunotti Beachcamp Junior georganiseerd. De deelnemers maken naast elke dag surfen ook met veel andere stoere activiteiten kennis: suppen, skateboarden en mountainbiken. Aanmelden kan vanaf nu.

Leuk dat is het zeker! Het zomerkamp van Surfschool-Katwijk. Overdag lekker eten met elkaar. Individueel en in teamverband leren hoe je nog meer plezier beleeft aan verschillende gave sporten. Dagelijks is er een leuk programma waarbij je sowieso surfen leert.

Jongeren tussen 12 en 16 jaar worden om 9.30 uur op het strand verwacht. De dag eindigt om ongeveer 17.00 uur. Elke dag staat er een surfles op het programma met 2 andere activiteiten.

De hele dag actief bezig zijn kost best veel inspanning en energie. Er zijn daarom, tussen de verschillende activiteiten door, genoeg pauses. Dagelijks is er een uitgebreide lunch en ook tijdens de pauzes is er een lekker tussendoortje. Bij mooi weer wordt er buiten op het strand gegeten, bij minder weer in de binnenlocatie. De dagelijkse lunch, tussendoortjes en limonade/frisdrank zijn bij de prijs inbegrepen.

Er geldt een minimaal aantal deelnemers van 5 personen per dag met een maximum van 20 personen per dag. Iedere activiteit wordt begeleid door gediplomeerde instructeurs. De instructeurs hebben zeer veel ervaring en geven op een enthousiaste en leuke manier les.

De 4 sessies zijn: van maandag 11 t/m vrijdag 15 juli; van maandag 18 t/m vrijdag 22 juli; van maandag 8 t/m vrijdag 12 augustus; van maandag 15 t/m vrijdag 19 augustus. Je kunt 3, 4, of 5 dagen meedoen. Prijzen staan op http://surfschool-katwijk.nl/beachcampjunior/

Win een deelnameticket!

Alles over Katwijk geeft een deelnameticket weg voor 5 dagen surfkamp t.w.v. €229. Like en deel dit artikel op Facebook pagina van Alles over Katwijk. In de eerste week van juli wordt de winnaar gekozen.