De extra lange koopavond in Zeezijde bracht afgelopen vrijdag weer veel mensen op de been. | Foto: Piet van Kampen
De extra lange koopavond in Zeezijde bracht afgelopen vrijdag weer veel mensen op de been. | Foto: Piet van Kampen Foto: Cor de Mooy

Extra gezellige lange koopavond

XL n Nog even iets voor Vaderdag inkopen? De extra lange koopavond in het centrum bood daar alle gelegenheid toe. Het waren dan ook vele (potentiƫle) kopers die gelokt door het mooie weer vaak ook met het hele gezin er een uitje van maakten.

Er was immers van alles te doen om ook de kids te vermaken. Schminken en springkussens scoren altijd en het was er vaak dringen geblazen. Maar en moest natuurlijk ook worden geshopt om de kassa's bij de diverse ondernemers te laten rinkelen. Diverse demonstraties trokken weer de aandacht van de passanten en her en der kon er van lekkernijen worden genoten die ter keuring werden aangeboden. Een gezellig muziekje van de band Stringmen in de Badstraat werkte uiteraard sfeerverhogend. Een bijna volle parkeergarage verraadde dat er heel veel bezoekers de weg naar de extra lange koopavond in het gezellige centrum wisten te vinden.