Verbinden is voor 2017 het sleutelwoord. | Foto: pr.
Verbinden is voor 2017 het sleutelwoord. | Foto: pr. Foto: pr

SHD toost op een goed huurdersjaar

Positief n In een gezellige ruimte in de Open Hof Kerk sprak voorzitter Cees Oostindie van de Stichting Huurdersbelangen 'de Duinstreek' vorige week zijn nieuwjaarstoespraak.

Aanwezig waren leden van bewonerscommissies, vertegenwoordigers van Dunavie en de gemeente Katwijk. Hij blikte kort terug op het jaar 2016, een jaar waarin het realiseren van de prestatieafspraken met Dunavie en de gemeente Katwijk centraal stond. Oostindie keek vooral vooruit naar wat 2017 te bieden zal hebben. 'Verbinden' zal daarbij het sleutelwoord zijn.

Directeur-bestuurder Alfred Busser van Dunavie sprak zijn waardering uit voor het vele vrijwilligerswerk van de SHD.

En Cees Oostindie kwam voor de aanwezigen nog met een geschenk van de vierde koning… Ineke Ouwehand start als vrijwilliger als huurderscoach bij de SHD om de ongeveer 35 bewonerscommissies bij hun werkzaamheden te ondersteunen.

Het citaat 'Niets is makkelijker dan 's winters beloven dat je van de zomer iets zult doen', een uitspraak van Sydney Harris, stond centraal in de nieuwjaarsboodschap van Oostindie. De gehele nieuwjaarstoespraak van Oostindie is terug te lezen op www.shdeduinstreek.nl