Maandagavond 23 januari kunt u meepraten en denken over verkeer, vervoer en economie.
Maandagavond 23 januari kunt u meepraten en denken over verkeer, vervoer en economie. Foto: pr

Katwijk praat mee

VVD n Ingezonden. Maandagavond 23 januari a.s. houdt de VVD Katwijk-Rijnsburg-Valkenburg een openbare bijeenkomst met als onderwerp: Verkeer- Vervoer- Economie.

Belangrijke onderwerpen gezien het feit dat over niet al te lange tijd een besluit moet worden genomen over b.v. de mogelijke realisatie van het R-net in Katwijk. Daarnaast de besluitvorming van de Rijnland route en niet te vergeten een spoedige realisatie van de Noordelijke randweg en de verlengde Westerbaan.

In de Roskam

Ten aanzien van het onderwerp economie is het van belang de ontwikkeling van het vliegveld Valkenburg te volgen, waar mogelijkheden kunnen worden geschapen voor niet alleen woningbouw maar ook ruimte wordt geschapen voor innovatieve bedrijven.

Al met al genoeg om met elkaar over al deze zaken van gedachten te wisselen.

Wij willen graag van u weten hoe u over al deze onderwerpen denkt.

Wij nodigen u graag uit voor deze openbare bijeenkomst die wordt gehouden op 23 januari a.s. in de Roskam, Katwijk a/d Rijn, aanvang 19.30 uur.

Eveneens aanwezig zijn de heer Floor Vermeulen, Gedeputeerde provincie Zuid-Holland en Barbara Visser, Tweede Kamerlid VVD. Wij rekenen op uw komst.

De koffie staat klaar.

VVD Katwijk