OV Rijnsburg is het nieuwe verenigingsjaar gestart. | Foto: pr.
OV Rijnsburg is het nieuwe verenigingsjaar gestart. | Foto: pr. Foto: pr

'Samen zeten we ons in voor de Rijnsburgse samenleving'

Leden n Deze woorden kwamen van Robert Jan Heemskerk, voorzitter van Oranje Vereniging Rijnsburg. Hij sprak ze uit tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering.

Deze werd vorige week dinsdagavond gehouden in de Voorhof en is de start van weer een nieuw verenigingsjaar. Veelal oudere leden hadden gehoor aan de uitnodiging gegeven. 'Het is altijd een gezellige avond, met een hapje en een drankje, de film van de feestweek en tot slot een gezellige bingo', zo liet een echtpaar weten. Zij bezoeken altijd trouw de jaarvergaderingen van de OV.

Voorzitter Heemskerk liet weten blij te zijn met zijn elf bestuursleden. 'We zijn een hecht team en verzetten veel werk. Dat doen we met plezier. Maar we kunnen best wat meer handen gebruiken', liet hij de aanwezigen weten. Het bestuur is dan ook naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden. 'We zijn in gesprek met een aantal mensen en we blijven hoopvol gestemd', aldus Heemskerk. Hij was dan ook ontzettend blij dat Erwin Looden, William Hogewoning, Wouter Heemskerk jr. en Petra Westra zich weer herkiesbaar hadden gesteld. Zij zullen weer drie jaar in het OV bestuur actief zijn. Het werk van penningmeester Daan van Delft was een week eerder door de kascontrolecommissie beoordeeld en goedgekeurd. De komende feestweek wordt gehouden van 7 tot en met 12 augustus 2017.