Afbeelding
Foto: pr

December en januari zijn traditiegetrouw niet de beste maanden voor nieuwe releases. Het zijn vaak verzamelalbums voor onder de kerstboom en januari is rustig. Daarom zal ik hier een overzichtje geven van wat er aan zit te komen!

Op vrijdag 20 januari verschijnt er een nieuw album van Marillon getiteld Marbles In The Park. De heren zijn behoorlijk productief, vorig jaar brachten zij nog het album F.E.A.R. uit. Ook de Nederlandse band Navarone brengt op 20 januari een nieuw album uit. Het is hun derde en heet Oscillation. Deze Nijmeegse band maakt heerlijke stevige rockmuziek.

Op vrijdag 3 februari brengt de Britse band Elbow hun nieuwe album, Little Fictions, uit. De heren hebben de lat hoog gelegd voor zichzelf met hun eerdere album The Seldom Seen Kid waar louter prachtige nummers opstaan.

Een week later verschijnt het "debuut" album van de band Vreemde Kostgangers. Deze heren, George Kooymans, Boudewijn de Groot en Henny Vrienten, hebben hun sporen in de muziek al lang en breed verdiend.