Afbeelding
Foto: pr

Jolanda van der Mey

Nieuw n Jolanda is toe aan verandering. 2016 is voor haar en de familie nou niet bepaald het leukste jaar geweest vertelde ze ons. Een nieuwe start dus.

Om te beginnen met een nieuwe look. Ze is 46 jaar oud en getrouwd met Cees. Samen hebben twee dochters en een zoon. Jolanda werkt fulltime bij de Action in Leiden en in haar spaarzame vrije tijd gaat ze graag uit.

Kapsel en Makeup

Styliste Mirjam begint rigoureus en scheert de zijkant en de achterkant heel kort. De bovenkant wordt flink ingeknipt en uitgedund om een luchtig geheel te krijgen, wat je makkelijk omhoog kan dragen. Mirjam gebruikt twee koele donkere tinten om de aanzet en zijkanten te kleuren. De blonde punten worden gewassen met een nieuwe zilvershampoo die er voor zorgt dat ieder spoortje geel, wat nog in de haren doorschijnt, geneutraliseerd wordt.

De huid word egaal gemaakt met foundation en een matte bronzing poeder. De wenkbrauwen worden benadrukt met een wenkbrauwpoeder. Het haar is donkerder dus mogen ze ook wat meer aangezet worden. De ogen worden opgemaakt met babyroze en blauwe oogschaduw. Dit past mooi bij de koele kleuren van het haar. Tot slot krijgen de lippen een roze kleur met roze lipgloss.

Mirjam laat zien dat je dit kapsel zowel stijlvol en classy kan dragen, maar ook wat wilder en stoerde. Het is maar net waar je zin in hebt. Mirjam gebruikt de Ocean Spritz spray die het haar heel stug maakt, alsof je een dagje op het strand hebt gelegen. Het effect is dat je het haar alle kanten op kunt krijgen die je wilt. Jolanda is blij met haar nieuwe look en ready for Action.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding