Afbeelding
Foto: pr

Mini expositie (He)art Fishing van Scaponi

Kunst n De kunstenaar is Scaponi, synoniem voor Cor Schaap uit Katwijk aan Zee, toont zeven acrylschilderijen op 3D-canvas.

'Om even bij stil te staan en je gedachten te laten varen', is de gedachte achter de mini expo '(He)art Fishing' te zien vanaf 2 december in het Palace Hotel in Noordwijk.

"Werk met een verhaal, direct uit het hart gegrepen. In eerste instantie misschien egocentrisch gemaakt, gewoon omdat ik het mooi vind en toch ook om met anderen te delen', legt kunstschilder Scaponi uit.

"Je bent met jezelf bezig, bezint en zoekt. Als je dan iets wonderlijks vindt, moet het op het doek worden gezet. Soms lukt het om een bepaald beeld te vangen, een andere keer werp je honderd keer uit en komt er niets op het doek. Dat wat je met het werk wilt zeggen is niet altijd eenvoudig in een aansprekend beeld te vatten. Dat moet zich vormen.

Wie de Mini Expo (He)art Fishing bezoekt, zal merken dat de insteek ook therapeutisch van aard is', vertelt Scaponi. "Orde scheppen in de veelheid van gedachten, die je hart in bezit kunnen nemen.

De Mini Expo is van 2 december 2016 t/m 14 januari 2017 te zien in het Radisson Blu Palace Hotel, Picképlein 8 in Noordwijk aan Zee. Meer informatie over het werk: www.scaponi.nl