Afbeelding
Foto: pr

Carla de Jong

Gaaf n Carla is opgegeven voor de make-over door haar vriendin Dana, waarmee ze samen vrijwilligerswerk doet bij Rijnsburgse boys. In haar mailtje vertelt Dana dat Carla een operatie heeft ondergaan om af te vallen.

'Ze is al vele kilo's kwijt en dat kan je goed zien. Daarbij hoort ook een supergave nieuwe look', schrijft Dana. Carla is 34 jaar en woont met haar ouders in Rijnsburg. Ze werkt bij Boost, een bedrijf dat gespecialiseerd is in verpakkingen. Haar hobby's zijn bingo, shoppen en natuurlijk Rbb waar ze al 5 jaar vrijwilligster is.

Kapsel en make-up

Styliste Mirjam knipt het haar in lagen zodat ze precies kan zien welke lengte er over blijft voor het kleuren. De aanzet wordt donker gekleurd. Vervolgens wordt er gekozen voor een speciale kleurtechniek, waarbij het getoupeerd wordt en de uiteinden worden opgelicht. Dit geeft een zacht effect waarbij de donkere kleur heel natuurlijk naar de punten toe, steeds lichter wordt. Visagiste Annet begint met het egaliseren van de huid met een foundation en een matte poeder. De ogen krijgen een goud/bronstint met zwarte mascara. Waar normaal een kohlpotlood wordt gebruikt, worden de ogen omlijnd met een bronzen oogschaduw. De binnenste ooghoek krijgt een lichte goudtint. Op de lippen een brons/koraalkleurige lippenstift met een klein beetje gloss. Mirjam droogt het haar en maakt krullen met de stijltang. Ook geeft ze Carla nog wat tips om het thuis zo te krijgen. Carla is blij met het resultaat en is weg van haar nieuwe haarkleur. Als je achter de bar bij Rbb iemand ziet stralen, dan is dat Carla.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding