Kerstshop Evening op woensdagavond 23 november bij Tuincentrum De Mooij. | Foto: pr.
Kerstshop Evening op woensdagavond 23 november bij Tuincentrum De Mooij. | Foto: pr. Foto: pr

Beste Kerstshow van Nederland

Nominatie n Voor het vijfde jaar op rij vindt in de Nederlandse tuinbranche de verkiezing van de beste kerstshow plaats. Tuincentrum de Mooij is genomineerd en dingt mee naar de titel 'De Beste Kerstshow van Nederland'.

De competitie Beste Kerstshow van Nederland beoogt de kerstshows van tuincentra naar een hoger plan te brengen. Ook wil ze onderstrepen dat tuincentra een fantastische plek zijn voor het beleven van Kerstmis. Vorig jaar bleek het draagvlak van de competitie bijzonder groot; maar liefst 50.000 consumenten brachten hun stem uit op hun favoriete kerstshow en/of tuincentrum.

Publieksprijs

Dit jaar zijn 43 tuincentra in de race voor de publieksprijs, waaronder Tuincentrum de Mooij uit Rijnsburg. Tot en met 4 december kunnen consumenten hun voorkeur kenbaar maken op de website www.bestekerstshow.nl. Het tuincentrum die de meeste stemmen weet te verzamelen wint de publieksprijs, die 7 december feestelijk wordt uitgereikt. Consumenten die hun stem uitbrengen maken kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 50,- of één van de andere prachtige prijzen.

Naast de publieksprijs voorziet de competitie ook in een vakprijs. De vakjury – bestaande uit een team van retailexperts – bezoekt en beoordeelt de deelnemers. De jury kijkt daarbij naar het wow-gehalte en beoordeelt vooral de commerciële slimheid van de shows met oog voor zaken als assortimentskeuze, prijsbeleid, promotie en communicatie, presentatie, creativiteit, cross-selling, klantvriendelijkheid en MVO-aspecten. De competitie wil alle deelnemers dan ook stimuleren tot inspirerende shows met aandacht voor elementen als duurzaamheid en klantgerichtheid.

Initiatief

Het thema waarmee tuincentrum de Mooij deelneemt aan de verkiezing is Pure en warm. Binnen dit thema vind de consument alles voor een magische beleving van Kerst 2016. Kom ook naar onze sfeervolle en gezellige Kerstshop Evening op woensdagavond 23 november. Gratis kaarten zijn op te halen bij de kassa of via de website te reserveren. (vol=vol)
De competitie is een initiatief van tuincentrum-vakblad TUINZAKEN, in samenwerking met brancheorganisatie Tuinbranche Nederland.

Op de site www.besteskerstshow.nl staan de deelnemende winkels voor de competitie.