Emiel van Egmond en Tim Verwoerd.| Foto: pr.
Emiel van Egmond en Tim Verwoerd.| Foto: pr. Foto: pr

'We staan met nog meer plezier klaar voor onze klanten'

Ondernemen n Vorig jaar nam autobedrijf Wittebrug de Noordwijkse vestiging van Kamsteeg over. Tim Verwoerd, is blij met de nieuwe koers die het bedrijf vaart. "Dit is gewoon enorm fijn werken."

Door Esdor van Elten

Tim Verwoerd werkt al 40 jaar voor Volkswagen, waarvan 31 jaar bij Kamsteeg, nu Wittebrug. "Ik was echt deel van het familiebedrijf." Nu is hij als teammanager Sales, samen met zijn collega Simon van Aalst, verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de Wittebrug-vestiging aan de Hooge Krocht.

Strategie

Een jaar na de overname is Tim meer dan tevreden: "Bij Wittebrug wordt groot gedacht. Ze investeren en het bedrijf betrekt ons volop bij de ontwikkelingen. We voelen ons echt deel van het groter geheel, en dat biedt voordelen: Wittebrug heeft een duidelijke marketingstrategie en daardoor zijn we het laatste jaar beslist zichtbaarder geworden. De werksfeer is ook verbeterd. We staan met nog meer plezier klaar voor onze klanten." En die klanten? "Die merken wel dat er nieuw elan is. Je merkt wel dat de naam Wittebrug impact heeft."

Nieuw jasje

De meeste veranderingen voltrokken zich tot nu toe achter de schermen, maar dat gaat veranderen volgens geboren Rijnsburger Emiel van Egmond, algemeen directeur van Wittebrug. "Met de overname van deze vestiging willen we een groter gebied bestrijken. De plaatselijke vestigingen blijven belangrijk, zeker in gebieden als de Duin- en Bollenstreek. De handel wordt elkaar lokaal gegund, dus als je hier geen vestiging hebt, verkoop je minder. Het komend jaar gaan we flink investeren in het pand. Dat krijgt een heel nieuw jasje. Fris, strak, modern, warm en gastvrij. Met veel ruimte voor techniek. Internet wordt steeds belangrijker. Nu al kun je online je hele auto configureren. De techniek in onze vestigingen sluit daar op aan. Zo wordt een auto kopen een belevenis."

Tijdens de verbouwing in de eerste helft van 2017 blijft de vestiging open. "Sterker nog, er komen zeker ook leuke acties uit." Het wordt geen pracht en praal, volgens Emiel: "Alles is er op gericht de klant beter van dienst te zijn. Maar doelmatig mag natuurlijk ook mooi zijn."


n Ga mee met de Uit-De-Kunst-Bus van K&O

Scheveningen n Naar Bachs Weinachtsoratorium (Gli Angeli Geneve) In het Zuiderstrandtheater te Scheveningen. Op zaterdag 17 december.

Stephan MacLeod wilde de beste barokmusici in één ensemble samenbrengen. Een gouden greep. Zijn ensemble Gli Angeli Genève gooit over de hele wereld hoge ogen bij pers en publiek. Hun slotconcert in het Festival Oude Muziek 2015 was indrukwekkend en memorabel. Alle reden om ze naar Den Haag te halen, zeker als ze met Bachs Weihnachtsoratorium u een onvergetelijke kersttijd kunnen bezorgen. Kosten: 1e rang kaarten € 52,- (incl. bus). Inlichtingen:K&O Katwijk. Tel: 071-4016400 (op werkdagen tussen 9.00-13.00 uur) www.kenokatwijk.nl.


Klassiek in de Soefitempel

Beethoven n muziektheater zaterdag 19 november. In deze voorstelling brengt de acteur Klaas Hofstra op meeslepende wijze de grote componist Beethoven tot leven.

Samen met concertpianiste Regina Albrink brengt hij de voorstelling: "Geen sterveling heeft ooit mijn sluier opgelicht" op teksten en muziek van Beethoven. Een avondje muziektheater over het leven van Beethoven. Meesterpianiste Regina Albrink speelt op meesterlijke wijze delen uit Pathétique, Mondscheinsonate, Opus 109, Appassionata en Für Elise voor u.

Kaarten voor dit concert in de Soefitempel, aan de Zuidduinseweg 5, op zaterdag 19 november kunt u online bestellen op onze website www.kenokatwijk.nl. Ook zijn ze verkrijgbaar bij het kantoor van K&O Katwijk aan de Sluisweg 16 te Katwijk of telefonisch te reserveren onder tel.nr. 071-4016400 (van ma. t/m vrij. tussen 9.00 en 13.00 uur 's morgens). Toegangskaarten kosten €14,00 zowel in de voorverkoop als aan de zaal. Consumptie is in de prijs inbegrepen. Aanvang van het concert is 20.15 uur

Regina Albrink is één van de meest veelzijdige pianisten van Nederland. Jaarlijks geeft zij op Tweede Kerstdag een pianorecital in de Kleine Zaal van het Concertgebouw.

Regina Albrink en Klaas Hofstra. | Foto: pr.