De drie winnaars van het toernooi. | Foto: pr.
De drie winnaars van het toernooi. | Foto: pr. Foto: pr

Carel Oostveen Toernooi zeer geslaagd

Badminton n Voor BC de Valken is oktober de maand van het Carel Oostveen Toernooi. Dit jaar vond het toernooi plaats op maandag 31 oktober en het was een groot succes.

Er was een grote opkomst van leden en oud-leden. Carel Oostveen, naar wie het toernooi vernoemd is, kon er helaas zelf niet bij zijn. Carel is nauw betrokken geweest bij de oprichting van de vereniging en heeft jarenlang de trainingslessen verzorgd. Met dit toernooi staan we daar elk jaar dankbaar weer even bij stil. Tevens is het een bijzonder leuke gelegenheid om oud-leden weer eens te ontmoeten.

De deelnemers van het toernooi speelden een aantal wedstrijden, waarbij elke wedstrijd met een andere partner en andere tegenstanders gespeeld werd. Dit maakte elke wedstrijd weer helemaal anders! Het jagen op de punten ging prima samen met een ontspannen, gezellige sfeer. Van elke wedstrijd werd het aantal behaalde punten genoteerd en degene met het hoogste totaal werd natuurlijk de winnaar. Dat was dit jaar Peter Boogert met maar liefst 183 punten. Hij mocht als eerste een prijs uitkiezen. Daarna waren ook Amitoz Bindra en Ton Poot door middel van lootje trekken gelukkige winnaars. Meer informatie: www.bcdevalken.nl.