Afbeelding
Foto: pr

Ontmoeten

Vrijdagmiddag n 25 november wordt er in het RBB sponsorhome een biefstukavond gehouden onder leiding van slager Gerben van der Plas. De opbrengst komt ten goede aan Werkgroep de Ruyter. Heeft u nog geen kaarten? Reserveer ze via kaarten@werkgroepderuyter.nl.


Maribel's Revival Party

Dans n Wil jij nog een keer in Maribel-sferen je oude stapmaatjes ontmoeten of wil je weten hoe het met oude liefde(s) gaat? Dat kan komende zaterdag 12 november in Brasserie Grand Café De Zwaan aan de Boulevard in Katwijk, aanvang 20.30 uur.

Het is alweer heel wat jaren geleden dat Discotheek Maribel aan Boulevard in Katwijk zijn deuren sloot. De Maribel was de toonaangevende discotheek in Katwijk en omstreken, want de bezoekers kwamen overal vandaan. Diverse bekende nationale en internationale artiesten hebben er opgetreden. Ooit waren The Trammps live te zien en te horen in Maribel in Katwijk. Dj's deden iedere avond hun best om het iedereen naar hun zin te maken. De oude dj's van de Maribel, zoals Willem van Zuilen, Dick Zuijdwijk en Hans Versnel, ook bekend als de Nederlandse Tommy Cooper, halen oude platen uit het stof en komen die draaien tijdens deze revival. Meer info en voor de toegangskaarten à €12,50 zijn te krijgen via www.dxkatwijk.nl, bij Wout Bergers Sport, Badstraat en Grand Café Brasserie Zwaan, Boulevard 111. Maribel's Revival Party, zaterdag 12 november, Grand Café Brasserie Zwaan, aanvang 20.30 uur (tot 01.00 uur).


Flora Band naar Groningen

Taptoe n Op zaterdag 12 november is de Show-, Marching- en Concertband Flora Band Rijnsburg een van de deelnemers van taptoe Groningen. Deze taptoe, die al voor de 26e keer wordt georganiseerd, is uitgegroeid tot een van de grootste taptoes van Nederland en is voor de deelnemers altijd weer een mooi optreden. Er zijn voor deze taptoe, waar nog veel meer topkorpsen aan mee doen, nog kaarten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.floraband.nl.


Tips?

Nieuwtje n Heeft u iets leuks voor De Rijnsburger? Laat het ons weten via redactie@derijnsburger.nl of tel. 071 40 22 901.