Afbeelding
Foto: pr

KV Madjoe in finale Nuon Club Competitie

Korfbal n Vereniging Madjoe uit Rijnsburg is geselecteerd voor de finale van de Nuon Club Competitie 2016.

Hiermee kan KV Madjoe 10.000 euro winnen om te investeren in energiebesparing en duurzame energie. KV Madjoe roept alle inwoners van Rijnsburg op om te stemmen via nuon.nl/club.

De Club Competitie is een wedstrijd voor amateurclubs. Energiebedrijf Nuon helpt sportverenigingen hiermee om de energierekening te verlagen. KV Madjoe heeft zich ingeschreven voor de wedstrijd met een creatieve foto om aan te geven dat ze graag zonnepanelen zouden willen aanschaffen.

Als KV Madjoe wint, wil zij het bedrag besteden aan energiebesparende investeringen zoals zonnepanelen. Meer informatie over het idee van KV Madjoe is te vinden op https://clubcompetitie.nuon.nl/kv Madjoe#stemmen Op deze pagina kan het publiek ook stemmen.

Negen winnaars

De jury van de Nuon Club Competitie bestaat uit sportjournalist Toine van Peperstraten, hockey-international Naomi van As, algemeen directeur van Nuon Peter Smink en twee energieadviseurs. In totaal hebben zij vijftig clubs uit heel Nederland genomineerd, waaronder KV Madjoe. De negen clubs met de meeste publieksstemmen winnen uiteindelijk de Nuon Club Competitie.

De winnaars ontvangen een cheque van 10.000 euro, die mag worden besteed aan maatregelen voor energiebesparing en duurzame energie. Iedereen kan tot woensdag 16 november 2016 stemmen op nuon.nl/club De winnaars worden op 17 november bekend gemaakt.

Stemmen

De actiecommissie van KV Madjoe nam het initiatief om de club in te schrijven voor de Nuon Club Competitie. De belangrijkste reden om mee te doen, is dat KV Madjoe graag de energierekening wil verlagen. Het energieverbruik vormt een flinke kostenpost voor de vereniging. Volgens Nuon kunnen veel sportclubs met eenvoudige maatregelen flink besparen op de energierekening. Daarmee houden ze vervolgens elk jaar geld over om te investeren in de sport.

Wil je ook dat KV Madjoe winnaar wordt van de Nuon Club Competitie? Breng dan je stem uit op https://clubcompetitie.nuon.nl/kv Madjoe#stemmen Let op: dit kan uiterlijk tot woensdag 16 november 2016.


Kleuters naar Panbos

Vorige week dinsdag hebben de kleuters van De Schakel een bezoek gebracht aan het Panbos. Vol enthousiasme hebben ze een herfstspeurtocht gedaan en onderweg zijn talloze 'herfstschatten' verzameld.

Na afloop stond in de speeltuin voor iedereen een glaasje limonade klaar.

Het was een geslaagde middag. | Foto: pr.


Meisjes team De Rijnkanters kampioen

Afgelopen weekend is een van het meisjes tennisteam van Tennisvereniging De Rijnkanters kampioen geworden in de najaarscompetitie.

Van de 36 gespeelde wedstrijden heeft dit team er de afgelopen weken maar liefst 35 wedstrijden gewonnen.

Een heel goede prestatie. De Rijnkanters zijn trots op de meiden Juul, Britt, Jill en Chelsey.

Proficiat en succes in de volgende competitieronde. | Foto: pr.

Afbeelding