Morgenavond eerste thema feest van dit seizoen in Go Go. | Foto: pr.
Morgenavond eerste thema feest van dit seizoen in Go Go. | Foto: pr. Foto: pr

Halloween Party in Go Go

Jeugd n Iedere vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur organiseert Go Go Rijnsburg een gezellige Fris Party. Geen alcohol en geen andere stimulerende middelen.

Lekker luisteren naar de meest actuele hits uit de Top 40 en natuurlijk mag er ook gedanst worden!.

Wat is er nou gezelliger om het weekend lekker ontspannen te beginnen met je vrienden en vriendinnen lekker chillen en naar goede muziek luisteren. Je bent van harte welkom vanaf 12 jaar.

De toegang is € 1,00 en dat is inclusief consumptie.

Morgen avond, vrijdag 28 oktober staat het eerste themafeest op het programma. Omdat in dat weekend griezelen centraal staat organiseren wij op deze avond een Halloween Party. De toegang voor deze avond is € 2,00 inclusief consumptie. Speciaal voor deze avond zijn wij geopend tot 22.30 uur.


REVUE! bij Mimiek's Theater

Dorpshuis n Een avondje revue, daarmee opent toneelvereniging Mimiek's Theater haar theaterseizoen. Een ouderwetse avond met sketches en liedjes.

Al drie keer eerder werd er - toen nog op de oude locatie - succesvol een revue gebracht. Alle voorstellingen waren snel uitverkocht. Deze keer voor het eerst in de theaterzaal van het Dorpshuis in Valkenburg. Het grootste voordeel; er kunnen nu meer mensen in de zaal. Bianca Bey, Leon Krijgsman, Sandra Roeters, Marian Sip en Esther Wempe nemen u een avondje mee door hilarische, vertederende, vervreemde en bijzondere sketches. Lachen van het huilen en huilen van het lachen. Zo'n avond.

REVUE! is te zien op vrijdag 11 en 18, en zaterdag 12 en 19 november in het Dorpshuis Valkenburg, Kerkweg 3.

Kaartjes voor de REVUE! zijn in de voorverkoop á €10,00 te koop bij het Dorpshuis Valkenburg en bij Pandora Feest&Funshop aan het Bosplein in Katwijk. Meer informatie over de voorstelling is te vinden op mimiekstheater.nl. Daar kunnen ook de online kaarten worden besteld. Betaling geschiedt dan via IDeal en de kaarten worden via email toegezonden.


Voetbalclubs kunnen kunstgrasvelden gratis checken

Test n Sportclubs en gemeenten die ongerust zijn over het kunstgras kunnen een gratis test aanvragen bij de autobandenbranche. Die branche beweert dat korrels waar de voetballers op spelen geen gevaar opleveren voor de gezondheid.

Om te checken wat voor korrels er op de velden ligt, kunnen de clubs vanaf volgende week terecht op de website www.SBRcheck.nu. Uit die check moet blijken of het om SBR-rubber gaat. Volgens de branche is dit rubber niet kankerverwekkend en volkomen veilig voor de spelers. Als de gemeente meer bevestiging wil kan de Vereniging Band en Milieu een gratis monster van het kunstgras nemen. Die wordt vervolgens door deskundigen onderzocht.

Op de Katwijkse kunstgrasvelden wordt nog steeds gevoetbald. De gemeente besloot na overleg met de voetbalverenigingen om geen actie te ondernemen. Volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zijn er geen aanwijzingen dat de voetballers risico's lopen. Wethouder Krijn van der Spijk zag daarom geen noodzaak om de velden in Katwijk te sluiten. Op dit moment voert het European Chemicals Agency een onderzoek uit naar het rubber. Het resultaat hiervan wordt voor de winterstop in het amateurvoetbal verwacht.