Afbeelding
Foto: pr

Willemieke Noort

Willemieke mag je gerust een bekende Rijnsburgse noemen. Met veel plezier is ze al jaren werkzaam bij snackbar Ouwersloot en iedereen kent haar vrolijke verschijning daar.

Willemieke is 31 jaar en getrouwd met Nico. Samen hebben zij 2 kinderen: Naomi van 14 en Nick van 10. In haar spaarzame vrije tijd gaat ze graag shoppen om daarna te relaxen in de sauna. Ze heeft een tijd haar haren laten groeien en vond het de hoogste tijd voor iets nieuws. Iets leuks.

Kapsel

Willemieke had duidelijke wensen en had voor het gemak 3 voorbeeldplaatjes meegenomen. Styliste Annet kon zich hier prima in vinden en begon met het snijden van het haar. Het voordeel van deze techniek is dat het haar uiteindelijk veel losser en speelser valt. Met soepele bewegingen worden de haren op gelijke lengte gesneden. Willemieke wilde graag een lichte kleur en met behulp van de painting techniek kleurt Annet het haar. Met een zilvershampoo worden de laatste restjes geel geneutraliseerd.

Willemieke gebruikt zelf weinig make-up en is er ook niet zo bekend mee. Visagiste Annet laat zien dat je met een minimum aan make-up een maximaal resultaat krijgt. Een lichte foundation en een lichte oogschaduw in combinatie met haar donker brilmontuur geven het juiste effect. Vervolgens wordt er nog mascara en kohl aangebracht en de lippen met een lipstick gekleurd.

Annet droogt het haar met een nieuw soort schuim de "rootshoot" die het haar vanaf de haarwortels verstevigd. Met een droogshampoo in sprayvorm word de aanzet wat stugger gemaakt en het geheel wordt met een wax afgestyled. Willemieke voelt zich helemaal happy met haar nieuwe look en is benieuwd naar de reacties van haar klanten bij snackbar Ouwersloot.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding