Afbeelding
Foto: pr

Geslaagde feestweek bij veertig jarige Wegwijzer

n Nieuw pannaveld en basketpaal voor het schoolplein

School n Veertig jaar geleden, in oktober 1976, werd de protestants christelijke basisschool De Wegwijzer opgericht. Het team en de leerlingen kijken terug op een geslaagde week.

De jubileumweek werd op woensdagavond 5 oktober geopend met een spannende vossenjacht waarbij alle teamleden verkleed waren als iets of iemand uit de jaren 70.

Op vrijdagavond 7 oktober was er een gezellige reünie voor oud-leerlingen en medewerkers. Deze drukbezochte avond leverde veel mooie ontmoetingen op. Er kwamen veel oude bekenden vanuit alle windstreken. Er was zelfs een leerkracht uit Zwitserland speciaal voor deze reünie naar Holland gekomen.

Top geregeld door Ouderraad

Ook is de Wegwijzer een prachtig pannaveld rijker. Deze werd op dinsdag 11 oktober door wethouder Mostert geopend. Dankzij het Rabobankwensenfonds kon dit mooie veld en de basketpaal mogelijk worden gemaakt. Tijdens de rest van de dag begeleidden medewerkers van Come4Sports een groot Pannatoernooi waaraan alle kinderen van de school hebben deelgenomen.

Op woensdag 12 oktober werd er een prachtig kunstwerk onthuld, gemaakt door de ouderraad en de kinderen. Een met zorg gemaakt kunstwerk van mozaïek, waar heel wat uurtjes aan besteed zijn. En dat is te zien; het resultaat is werkelijk prachtig. Het kunstwerk heeft een mooie plaats in de ontmoetingsruimte gekregen. Als klap op de vuurpijl was er op donderdag 13 oktober een geweldige feestdag voor de hele school. De trommelende vuilnismannen hebben de hele dag met alle groepen getrommeld. Aan het einde van de dag was er een prachtig optreden voor alle ouders en belangstellenden door de kinderen en de trommelende vuilnismannen. Deze week had nooit zo mooi kunnen zijn zonder de inzet van de geweldige ouderraad van de Wegwijzer. Het team van de school wil iedereen heel erg bedanken voor alle hulp en belangstelling.

Foto's van deze week zijn te vinden op de Facebookpagina van de Wegwijzer en op de website: www.dewegwijzer.pcborijnsburg.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding