Afbeelding
Foto: pr

Dag van de mantelzorg

Aanmelden n Op zaterdag 12 november a.s. organiseert het Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning in opdracht van de gemeente Katwijk de dag van de mantelzorg.

De middag wordt gehouden in Tripodia te Katwijk. Inloop vanaf 12.00 uur. De bijeenkomst eindigt rond 16.15 uur. Aanmelden is verplicht en de toegang is gratis.

Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning is verheugd om ook dit jaar weer de dag van de mantelzorg te mogen organiseren in opdracht van de gemeente Katwijk. Het beloofd wederom een gezellige middag te worden waar mantelzorgers even los kunnen zijn van de zorg en andere mantelzorgers kunnen ontmoeten onder het genot van een lunch en divers entertainment. Ook zal dit bingo dit jaar niet ontbreken.

Aanmelden voor deze middag is verplicht. Dit jaar sturen wij geen persoonlijke uitnodigingen.

Inschrijven kan vanaf 3 oktober tot 8 november via de frontoffice van het Welzijnskwartier

tijdens kantooruren op 071-4033323 of via de website www.welzijnskwartier.nl/activiteiten. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vol=vol.


Team 3 BC de Valken voor eerst in regiocompetitie

Primeur n Onlangs was de eerste wedstrijd van badmintonteam 3 van BC de Valken.

Alle spelers: Rients, Martin, Amitoz, Mirjam en Simone spelen dit jaar voor het eerst mee in de regiocompetitie. Deze wedstrijd was dus extra spannend voor hen. Er werd gespeeld tegen BC Nieuwkoop.

De teams waren aan elkaar gewaagd. Vier van de acht wedstrijden werden 3 setters. En uiteindelijk eindigde de avond in een gelijkspel.

Een mooi resultaat. Vorige week donderdag was de tweede wedstrijd tegen Orbiton. Ook deze avond waren meerdere 3 setters. Toch verloor het team met 1-7.

Het team hoopt dat de volgende wedstrijden een mooier eindresultaat zullen geven en wensen het team nog veel succes.

Voor meer informatie over onze gezellige badmintonclub kunt u terecht op onze website: www.bcdevalken.nl.


Portrettenexpositie in het Dorpshuis

Eén n keer per jaar werken cursisten van Joke Bontenbal(atelier het Souterrain) en Riet Rosier(Art-Ship Rosier) aan een gezamenlijk thema.

Dit jaar werden Portretten in keramiek en het schilderslinnen toevertrouwd.

Een zeer gevarieerde portrettengalerij van bekenden en onbekenden in diverse stijlen maakt het de moeite waard een kijkje te nemen in het Dorpshuis in Valkenburg, Kerkweg 3.