De groep Julianawacht kan nog wel wat stoere jongens gebruiken. | Foto: pr.
De groep Julianawacht kan nog wel wat stoere jongens gebruiken. | Foto: pr. Foto: pr

Zeeverkenners zoekt stoere jongens

Julianawacht n Het nieuwe seizoen is nog maar net begonnen en de programma's zijn alweer goed gevuld met gave spellen.

Elke week verzinnen de zeeverkennersgroepen leuke en uitdagende opkomsten voor jong en oud. Zo ook de Julianawacht. Dit is een van de jeugdgroepen in de leeftijdscategorie tussen de 10 en 16 jaar. Op een speelse manier kan de jeugd kennis maken met het varen, op de Rijn. Ook staat de Julianawacht voor veel gezelligheid en gekkigheid. Een aantal keer per jaar worden er ook kampen georganiseerd. Deze kampen zijn vaak een weekendje weg en tijdens de zomervakantie zelfs 10 dagen op een van de mooie plassen/meren in Nederland.

Zie jij de julianawacht als een uitdaging? Dat komt goed uit, want de club zoekt jongens vanaf 10 jaar. Wil je een kijkje nemen, neem dan contact op Martijn Vooijs: 06-23262326

Of stuur een mailtje naar: julianawacht@gmail.com.


Cursus Reanimatie-AED

Stichting n Sport Ondernemersfonds Katwijk biedt opnieuw cursus Reanimatie / AED aan

De cursus kan worden gevolgd door vrijwilligers die nog niet eerder een dergelijke cursus hebben gevolgd en door vrijwilligers die 'op herhaling' gaan.

De cursus wordt ook deze keer verzorgd door Hulsbosch & Broekhoff. Zij hebben ervaring in het geven van opleidingen in acute medische hulpverlening en zijn inmiddels vertrouwd met tal van sportverenigingen in Katwijk.

De cursussen worden gegeven op de accommodaties / in de clubgebouwen van Katwijkse sportverenigingen. De desbetreffende sportvereniging treedt hierbij op als gastheer voor een groep van 12 cursisten.

Alle sportverenigingen en instellingen in Katwijk worden uitgenodigd om vrijwilligers aan te melden die de gratis Reanimatie / AED (herhalings)cursus willen volgen. Daartoe kan men zich inschrijven via de website www.hulsboschenbroekhoff.nl..

De aanmelding is mogelijk van 1 tot 31 oktober 2016. De cursusavonden worden van november 2016 tot en met maart 2017 gehouden. Meer informatie kunt u verkrijgen bij: Dick van der Bent (SSO Katwijk): email - dm.vanderbent@sbkatwijk.nl, Kees de Jong (SSO Katwijk) : email - dejongc@ziggo.nl, Menno Broekhoff (H&B) : email - menno.broekhoff@planet.nl en bij Rob Hulsbosch (H&B) : email - rob@hulsboschenbroekhoff.nl.