Het team van Autocentrum van Egmond kijkt terug op een gezellige jubileumdag. | Foto: Ingrid Ravensbergen.
Het team van Autocentrum van Egmond kijkt terug op een gezellige jubileumdag. | Foto: Ingrid Ravensbergen. Foto: pr

40 jarig jubileum van Autocentrum van Egmond druk bezocht

Receptie n De heerlijke temperaturen weerhielden de klanten en genodigden er niet van om Jan Ravensbergen senior en de rest van het team van Autocentrum van Egmond te komen feliciteren met het 40-jarig jubileum van de showroom.

Afgelopen zaterdag begon de receptie eigenlijk pas om 12:00 uur maar er waren vanaf 9:00 uur gelijk al heel veel klanten die een handje kwamen schudden. Tot laat in de middag stond de showroom dit keer niet helemaal vol met auto's maar vooral met klanten die al jaren ervaren hoe de service van Autocentrum van Egmond is. De hele dag werd muzikaal opgeluisterd door Daniel Kist, deelnemer van de Voice of Holland en ook al jaren trouwe klant in de showroom en werkplaats.

Tegenwoordig is het bijzonder als een bedrijf 40 jaar bestaat. De up's en downs zijn lastig op te vangen in een constant veranderende markt. Bij Autocentrum van Egmond staat men voor goede kwaliteit en service richting de klant. Net even dat ene stapje harder lopen om te zorgen dat de auto op tijd klaar is. Als team zijn we dan ook erg trots op dit behaalde jubileum.

Bijzonder cadeau

Wat geef je nu aan iemand die al 40 jaar zijn hele ziel en zaligheid in het bedrijf stopt?

Dat was de vraag die ook speelde bij Jan Ravensbergen jr. Zo kwam hij op het idee om diverse klanten te benaderen om een stukje te schrijven voor in een uniek boek, met als titel 'Met hart en ziel'. Leuke herinneringen van onder andere klanten van het eerste uur.

Ook diverse generaties die klant zijn bij het Autocentrum klommen in de pen om op hun manier hun ervaringen met het bedrijf te delen.

40 jaar is in deze tijd niet niks

De markt in de autobranche is constant in beweging. Maar wij zijn klaar voor de toekomst. Klanten komen nu vaak compleet voorbereid en ingelezen over het type auto wat ze zoeken naar de showroom.

Verkopers Peter Ravensbergen en Leo Beekhuis staan voor u klaar aan de Langevaart 1a in Rijnsburg.

Heeft u een specifieke wens qua auto of zoekt u nou net die auto die we niet hebben staan? Geen punt: 'geef ons de zoekopdracht en wij gaan in een groot netwerk van collega autobedrijven op zoek'.


n Zonnebloem Rijnsburg bezorgt zonneboeketten

Opsteker n Elk jaar rond de nationale Ziekendag besteedt de Zonnebloem Rijnsburg aandacht aan bewoners van het dorp die ziek zijn of juist weer herstellend van een operatie of ziekbed.

Veel vrijwilligers van de Zonnebloem bezorgden vorige week vrijdag maar liefst 80 boeketten bij deze dorpsgenoten. Zo werd ook mevrouw Siebers in de Waterkers verrast met een prachtig boeket, met natuurlijk de zonnebloem in het midden. Zij is herstellende van een operatie waar zij heel lang op heeft moeten wachten. Gelukkig is zij weer op de goede weg en een opstekertje van de Zonnebloem is zeker op zijn plaats. Het gedicht "Zo Veel Meer" dat bij de boeketten werd overhandigd willen wij u niet onthouden:

"Zo, zo maar, zo af en toe zo'n moment, zo maar gek doen, zorgeloos en vrij. Zoveel kracht en energie, zo, zo wil ik het leven plukken.

Zoveel kracht en energie, zorgeloos en vrij, zo maar gek doen, zo'n moment, zo af en toe, zo mooi, zo!"

Programma

Binnenkort gaan een aantal gasten naar een theatervoorstelling, georganiseerd door de Zonnebloem regio Bollenstreek. Verder zijn de voorbereidingen voor de Kerstviering op 10 december al weer in volle gang. De gasten worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd in november.

Bij de activiteiten kan de Zonnebloem altijd hulp gebruiken, o.a. het begeleiden van de gasten en het organiseren van kleinschalige activiteiten, waarbij 1 of 2 vrijwilligers met een paar gasten ergens gezellig koffie gaan drinken of lunchen.

Wij zijn blij dat het bestuur inmiddels een nieuwe secretaris heeft gevonden in Yalda Naeimi. Deze jonge vrijwilligster is enthousiast begonnen met het bezoeken van een aantal gasten, maar was ook bereid de vacature van secretaris te vervullen. Voor het bestuur zijn wij nog op zoek naar een nieuwe penningmeester. Heeft u interesse voor vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem Rijnsburg, neem dan contact op met Nelleke Snijder ( 4026636) of met de voorzitter Hans van Delft (4022406).

Mevrouw Siebers is blij met het zonnige boeket. | Foto: pr.