Afbeelding
Foto: pr

Eerste PMC Kinderloop groot succes

n Tijdens Mart alleen maar Valkenburgse gezelligheid

Feest n Met ongeveer 50 deelnemers is de 1e PMCValkenburg kinderloop een doorslaand succes geworden.

Deze nieuwe opening van de feestweek in Valkenburg is gezien de vele enthousiaste reacties een activiteit om de komende jaren op de agenda te houden.

'Het rondje om de kerk' werd in rap tempo door de sportieve kinderen afgelegd waarbij het erepodium uiteindelijk werd gevormd door:

Groep 1 t/m 4: 1. Cas Hufkes, 2. Sander Noort en 3. Anouk Haasnoot. Groep 5 t/m 8: 1. Job Slootweg, 2. Joep den Dulk, 3. Niek den Dulk. Ieder kind ging uiteindelijk met een medaille en trotse ouders naar huis.

Verloting

Tijdens de mart is er ook weer de trekking geweest van de Paardenmarktverloting.

Er zijn maar liefst 66 loten getrokken, allemaal mooie prijzen.

De hoofdprijs is gevallen op lotnummer 5709: een geldprijs van 500 euro.

De tweede prijs is een fiets voor lotnummer 0043, de derde prijs is een reischeque t.w.v. 250 euro op lotnummer 10895.

Meer informatie over de uitslag en de prijzen bij Kimberley van der Nagel, Achterweg 20, Valkenburg Tel. 071-4073670 / 06-20917389

Overigens meldde de organisatie van Paardenmarkt 2016 dat het meer dan een geslaagde Mart is geweest.

Twee volle dagen feest met tropische temperaturen. De taptoe, muziek op het plein, de kermis met een heel gave attractie. Plork en de Aannemers zorgden voor een fantastische gave afsluiter op het Castellumplein vorige week donderdagavond. Er is geen onvertogen woord gevallen, alleen maar Valkenburgse gezelligheid.

Daarom iedereen hartelijk dank voor de gezelligheid en twee fantastische dagen: een groot compliment voor iedereen. Enneā€¦.volgend jaar is er gewoon weer mart.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding