Echtpaar Van Egmond is blij met de prijs. | Foto: pr.
Echtpaar Van Egmond is blij met de prijs. | Foto: pr. Foto: pr

Hoofdprijs Loterij Werkgroep de Ruyter

Reis n Vorige week is de hoofdprijs van de loterij van Werkgroep de Ruyter uitgereikt aan de gelukkige winnaars.

Familie Van Egmond mocht een reis naar Curaçao in ontvangst nemen, aangeboden door The Travel Club - Esther van Kampen. Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze prachtige prijs. Het bestuur van Werkgroep de Ruyter wil iedereen bedanken voor het meedoen aan de loterij en daarmee een directe bijdrage levert aan noodhulp voor de allerarmsten in Oost-Europa. Mocht u nog niet gekeken of u prijs gewonnen heeft, neem dan een kijkje op www.werkgroepderuyter.nl.


Bas Drinkwaard nieuw in gemeenteraad

Financiën n Donderdagavond jl. is de Katwijkse ondernemer Bas Drinkwaard geïnstalleerd als raadslid van de gemeente Katwijk.

Hij volgt Willem van Duijn op die met een kort dankwoord afscheid nam van de Katwijkse gemeenteraad. Bas Drinkwaard is de nieuwe financieel deskundige van de CDA-fractie. 'Ik zie ernaar uit om als volksvertegenwoordiger een bijdrage te leveren aan de Katwijkse samenleving. Burgers moeten kunnen vertrouwen op een goede dienstverlening van de gemeente. Verder is het laag houden van de plaatselijke lasten een speerpunt van het CDA waar ook ik me voor zal inzetten', aldus Drinkwaard.


Ondernemer

Drinkwaard heeft zich tijdens een belangrijk deel van zijn werkzame leven beziggehouden met de financiën van overheidsinstanties. Als accountant controleerde hij de boeken van veel gemeenten en andere instanties. Enkele jaren geleden nam Drinkwaard afscheid van de accountancy. Hij is tegenwoordig mede-eigenaar van twee kledingzaken in het centrum van Katwijk aan Zee. De afgelopen jaren was Bas Drinkwaard vanuit die hoedanigheid actief als bestuurslid van Winkeliersvereniging Zeezijde. Nu Drinkwaard raadslid is geworden, heeft hij deze functie neergelegd. Eerder vervulde hij diverse functies in de Dorpskerk in Katwijk aan den Rijn. In zijn vrije tijd is Bas een fanatieke volleyballer en een recreatieve tennisser. Naast Financiën zal Drinkwaard zich in de gemeenteraad bezig houden met het Evenementenbeleid, Belastingen, Personeel & Organisatie en de gemeentelijke huisvesting.


Jeugddienst tijdens startzondag

Kerk n 'Dank en prijs God voor onze moeilijkheden'.

Vind jij het ook raar als mensen dat zeggen? Alsof je blij moet zijn met je problemen, dat klinkt wel heel gek.

Of zit er misschien iets achter wat we ons nog niet beseffen? Tijdens de jeugddienst van 11 september kun je hier achter komen.

Gerald Troost zal ons hier meer over vertellen, ook zingt hij een aantal liederen.

Verder wordt de muzikale begeleiding verzorgd door de Band TOV. Tot zondag om 17.00 uur in de Immanuelkerk.