Afbeelding

Introductie FunXtion tijdens Open Dag bij Multisport

Exclusief n Zaterdag 10 september opent Multisport voor iedereen de deuren tijdens de speciaal georganiseerde Open Dag.

Multisport introduceert als eerste in de Bollenstreek op deze dag het complete en exclusieve fitnessprogramma FunXtion en de nieuw geïnstalleerde cardio- en krachtapparaten. De sportinstructeurs van Multisport laten alle nieuwe mogelijkheden zien. Ervaar zelf dé leukste manier van fitnessen bij Multisport.

Multisport kan niet wachten om sporters kennis te laten maken met FunXtion en de nieuwe cardio- en krachtapparaten. Daarom is iedereen op zaterdag 10 september van 08:00 tot 14:00 uur van harte welkom.

Multisport is er voor jong en oud. Naast de abonnementen die zijn samengesteld, is het ook mogelijk om flexibel te komen sporten. Zelfs als je geen lid van Multisport bent! Zo heeft Multisport leuke cursussen Slank & Fit, zelfverdediging, Zwanger & Fit, Fit na de bevalling en worden er uitdagende bokstrainingen gegeven. Ook onze bootcamp trainingen zijn een groot succes! Sporten bij Multisport? Schrijf je tijdens de Open Dag in! Alleen op de Open Dag betaal je bij de inschrijving geen inschrijfgeld. Ben je al lid en meld je iemand aan? Dan ontvang je een maand gratis sporten.

FunXtion maakt fitnessen leuk

Fitnessen is gezond! Toch doorlopen veel mensen steeds dezelfde routine tijdens het fitnessen. Daar brengt Multisport verandering in met het interactieve fitnessprogramma van FunXtion. FunXtion is van mening dat fitheid op een speelse en leuke wijze moet worden bereikt. Hierdoor beleeft iedereen plezier en zorgt de motivatie voor het halen van gestelde fitnessdoelen. Samen trainen of liever alleen? Het is allemaal mogelijk.

Persoonlijke polsband

FunXtion heeft meerdere uitdagingen ontwikkeld waarmee sporters zelf hun voortgang bijhouden en controleren. Deze scores worden bijgehouden door middel van een persoonlijke polsband waar alle gegevens op staan. Hierdoor weten sporters voordat ze aan hun work-out beginnen welke oefeningen ze het beste kunnen doen. Met de My FunXtion applicatie kunnen sporters ook buiten de sportschool werken aan een fit en gezond lichaam. En als het nodig is sturen onze Personal Trainers zelfs tips en motiverende berichten.

Sportschool Multisport in Rijnsburg is het juiste adres, De Maessloot 17, voor een breed aanbod aan sport en wellness. Intensieve work-outs, Personal Trainingen en inspirerende groepslessen zoals Bodypump, XCO, Bodycombat, Bodybalance, Bodyshape, Spinning, Karate, Yoga, Teenage Fitness en Senior Fit. Multisport biedt een ruime keus aan faciliteiten en mogelijkheden in een ontspannen sfeer. De professionele sportinstructeurs geven persoonlijke begeleiding en helpen graag met het opstellen van een passend trainingsschema.

Valse start Valken'68

Voetbal n Met 1-3 verlies tegen RCL. Zaterdagmiddag begon Valken'68 aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen het 90 jarige RCL.

De wil om goed te beginnen straalde van de gezichten af. Al in de 2e minuut leek alles mee te zitten. Een voorzet van Lars van Bommel beland bij spits Robbert van Delft op de rand van de zestien. Op het moment dat Robbert van Delft de bal richting de goal probeert te drijven, krijgt RCL verdediger Max Glasbeek de bal tegen de arm. Penalty is het onverbiddelijke oordeel van scheidrechter Switser. Feilloos binnengeschoten door Robbert van Delft 1-0. Een mooier begin is niet mogelijk. Misschien wel te mooi, want een gretig en fysiek dominerend Valken'68 kende de eerste 40 minuten te weinig rust aan de bal om het duel vroegtijdig te beslissen. En wanneer je te gretig bent, kan het ook fout gaan. Een onnodige gele kaart voor Arjan Haasnoot in de 40e minuut had de alarmbel moeten laten rinkelen. Slechts 2 minuten later was het te laat. Een tweede wat ongelukkige en snel gegeven gele kaart betekende einde wedstrijd voor Arjan Haasnoot. De rust werd gehaald met de 1-0 voorsprong zonder dat RCL echte kansen in de wedstrijd had gehad. Rust.

En als het tegenzit, zit het ook echt tegen. Een mislukte corner, de 1e van RCL, eindigde in de 48e minuut bij toeval voor de voeten van Nick van Bemmel. Zijn zondagsschot van ruim 20-25 meter betekende de 1-1. Wie dacht dat RCL Valken de duimschroeven zou aandraaien bij het elf tegen tien kwam bedrogen uit. Valken kreeg o.a. via Jaco van der Bent in het begin van de tweede helft goede kansen op de 2-1. Foute timing van de Valken defensie leverde RCL in de 67e minuut via een spaarzame aanval een kopbal van Thom Wijnalda een 1-2 voorsprong op. Valken ging hierna verwoed op zoek naar de gelijkmaker. Een aantal corners voor Valken waren het gevolg. Trainer Arie van Duijn bleef de gelijkmaker zoeker en bracht de slimme "good old" Ronald Kuijt in om nog meer druk te zetten. De door hem verlengde kopbal op een voorzet van Sven Boonstoppel leek te eindigen in de gelijkmaker van Jaco van der Bent. Zijn prima hard ingeschoten schot werd echter op voortreffelijke wijze over getikt door RCL keeper Andrew Bontje. De haast en de gretigheid om toch nog de gelijkmaker te maken luidde in de blessuretijd nog de 1-3 in. Een foutje in de Valkendefensie bij de opbouw werd afgestraft door Nick van Bemmel (1-3). Met wat meer rust, wat minder gretigheid had het misschien deze middag anders afgelopen. Al met al een harde les aan het begin van deze competitie met een valse start voor Valken tot gevolg.

Zaterdag 10 september 2016 speelt Valken'68 1 uit tegen HVC'10 (Hoek van Holland), aanvang van de wedstrijd 14:30 uur.