Afbeelding
Foto: pr

Natascha Van Der Meij-Den Haan

Natascha is 40 jaar en getrouwd met Ben. Samen hebben zij twee kinderen Maxime van 9 en Mees van 6.

Ze is al jaren het vertrouwde gezicht van Peuterspeelzaal 'de Dreumes'. Ze heeft eigenlijk maar één grote hobby en passie en dat is voetbal. Ze is op zaterdag vaak te vinden op het voetbalveld om te kijken bij haar man en kinderen. Ze voetbalt zelf ook graag, maar ze is geen spelend lid meer. Natascha is opgegeven voor de make-over door haar zus Vanessa. 'Natascha heeft een druk leven als moeder en op haar werk bij de peuterspeelzaal. Verder staat ze altijd voor iedereen klaar en tijd voor haarzelf heeft ze nauwelijks. Ik gun haar zo graag deze make-over', aldus Vanessa.

Natascha heeft al een tijd het plan om haar haren te laten groeien. Maar dat bevalt niet. Dus het mag eraf! Ze heeft zelf al een duidelijk plan hoe haar nieuwe look moet worden en laat een paar plaatjes zien. Ideaal voor styliste Mirjam. Er wordt gekozen voor kort, hip en sportief kapsel wat eenvoudig te onderhouden is. Mirjam knipt het haar kort en creëert volume door het haar in te knippen. Voor de kleur wordt gekozen voor een lichtbruine koele tint en de punten worden opgelicht en later ingekleurd met een koele blonde tint.

Op het gezicht wordt een bronzing powder & blusher aangebracht voor een zomers tintje. De ogen opgemaakt met bruin en koraaltinten. De wenkbrauwen worden met poeder aangezet in de kleur van het haar. Natuurlijk mascara en de lippen worden ingekleurd met cerise kleurige gloss. Styliste Mirjam legt nog even uit hoe ze het zelf kan stijlen en onderhouden. Ze is erg blij met haar nieuwe korte kapsel en kleur: 'Het is precies wat ik wilde'.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding