De Rijnsburgse IJsclub ook actief op de braderie in de feestweek. | Foto: pr.
De Rijnsburgse IJsclub ook actief op de braderie in de feestweek. | Foto: pr. Foto: pr

RIJC was duidelijk in beeld in de Feestweek

n Bietskar haalt recordbedrag van 9.000 euro op

Sportief n Afgelopen woensdag, donderdag en zaterdag liet de RIJC duidelijk hun gezicht zien bij de Bruggenloop, Braderie en de Flowerparade.

Na afloop van de Vlietloop voor de jeugd kregen alle deelnemers een prachtige flyer om lid te worden van de RIJC. Ook werd dit meerdere keren omgeroepen door de speaker. Bij de Bruggenloop werden Noa, Anna, Sacha en Anne ondanks het vallen van het estafettestokje tweede. Thomas werd knap 4e bij de Vlietloop.

Op de braderie stond de RIJC met een prachtige stand met flyers, oefenmateriaal, pennen en prachtige films over het schaatsen. Jammer dat het slecht weer was, maar ondanks de regen was er toch behoorlijk wat belangstelling.

RIJC leden ook actief op de Bietskar Flower Parade

Binnenkort worden alle scholen van Rijnsburg benaderd m.b.v. flyers om de RIJC onder de belangstelling te brengen. Noa en Amy van de RIJC zaten op de praalwagen van 'Wij houden van Oranje'. Tenslotte reden Daphne de Winter en Jan Pieter Tensen. afgelopen zaterdag met de bietskar om geld op te halen voor de Flowerparade. M.b.v. van de collectanten uit Den Haag en de tweeling Houwaard op de praalwagen werd er een recordbedrag van 9.000 euro opgehaald wat 1500 euro meer was dan vorig jaar.

PR

Binnenkort worden alle scholen van Rijnsburg benaderd m.b.v. flyers om de RIJC onder de belangstelling te brengen. Ook voor de ouderen is er ruimte op de RIJC om te schaatsen bij de recreanten op zaterdagmorgen vanaf oktober.

Op de site van de RIJC: www.rijnsburgseijsclub.nl vind je volop informatie en foto's van de afgelopen activiteiten van de feestweek en de winter-en zomeractiviteiten van de RIJC en wil je lid worden kun je mailen naar

info@rijnsburgseijsclub.nl.


Valkenburg heeft haar eigen dierenartspraktijk

Nieuw n Sinds 6 augustus jl is in Valkenburg haar eerste en enige dierenartspraktijk geopend.

Na 17 jaar een praktijk gehad te hebben in Italië is dierenarts Debora Stefanile haar Nederlandse partner gevolgd en is hier haar eigen praktijk begonnen: Dierenartspraktijk Valkenburg.

De praktijk is gelegen aan de Broekweg 23 in het voormalig consultatiebureau. Hoewel zijzelf nog druk Nederlands aan het leren is en voornamelijk Engels spreekt, wordt zij ondersteund door Nederlandstalige assistenten.

Ook komt er een dierenarts uit de regio voor ondersteuning in drukke tijden en waarneming.

Visites

In de praktijk zijn alle gezelschapsdieren en reptielen welkom. Visites aan huis zijn mogelijk, waarbij ook paarden op verzoek behandeld en gevaccineerd kunnen worden. Naast de overige periodieke vaccinaties, onderzoeken en operaties is het team ook oproepbaar in geval van nood.

Openingstijden zijn: Maandag t/m zaterdag van 09:00 – 13:00 uur en 15:00 – 19:00 uur. Voor meer informatie kunt u bellen met nummer 06 23676237 of een mail sturen naar info@dapvalkenburg.nl

Dierenarts Debora Stefanile in haar nieuwe praktijk. | Foto: pr.