Nick temidden van zijn vrienden. | Foto: pr.
Nick temidden van zijn vrienden. | Foto: pr. Foto: pr

In het huwelijksbootje

Nick Van Dijk en Anouk Kortenoever gaan zaterdag 20 augustus trouwen. Vorige week heeft Nick afscheid genomen van zijn vrijgezellenbestaan. Samen met zijn vrienden heeft hij dit gevierd in Breda. De vriendengroep wenst het bruidspaar een stralende dag en toekomst.


Basiscursus vrijwilligersorganisaties

Welzijnskwartier n Vrijwilligers Informatiepunt organiseert op maandag 26 september en 10 oktober de basiscursus: 'Besturen voor vrijwilligersorganisaties'.

Goed besturen van een vrijwilligersorganisatie vraagt veel van de bestuursleden. Er worden eisen gesteld aan bestuurders, er zijn taken en verantwoordelijkheden en de bestuursleden moeten de achterban betrokken houden. In deze cursus leert u hoe u uw organisatie goed bestuurt.

De eerste avond gaat onder andere over de verschillende organisatievormen, wettelijke verplichtingen op het gebied van de financiën, accommodatie en gemeentelijke regels. In de tweede bijeenkomst is er aandacht voor het beleid van de organisatie; bestuurlijke functies en daarbij horende taken; aansturen van vrijwilligers; omgaan met veranderingen en weerstand. Duur: 19.30–22.00 uur. Locatie: Huize Callao, Callaoweg 1 in Katwijk.

Deelname aan deze cursus is gratis. Inschrijven kan tot: maandag 12 september via 071 40 33323,

vip@welzijnskwartier.nl of via

www.welzijnskwartier.nl.