Mooi weer en gezelligheid zorgde voor veel plezier. | Foto: PR
Mooi weer en gezelligheid zorgde voor veel plezier. | Foto: PR Foto: PR

BMW levert trekkracht Flowerparade

corso n De praalwagens van de Flower Parade Rijnsburg die op zaterdag 13 augustus door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk rijdt zullen ook dit jaar weer getrokken worden door BMW's die beschikbaar worden gesteld door dealer Van Poelgeest uit Noordwijk.

"De BMW X3 en X5 zijn ideale luxe trekauto's voor niet alleen de caravan of paardentrailers, maar natuurlijk ook voor de kleurrijke praalwagens van dit Bloemencorso, aldus vestigingsmanager Michel Heus. Een letterlijke en figuurlijke visualisatie van een boeiende en bloeiende combinatie van automerk, bloemen, dealerbedrijf en kleur".


Ouderen genieten van de Vlietzangers en wandeling

senioren n De Vlietzangers zongen dinsdag 19 juli in de Burgt en wisten met veel passie en plezier onze ouderen te laten dansen, zingen en gezellig te luisteren naar veel bekende meezingers.

Het was ook genieten met het mooie weer op woensdag 20 juli in 't Strandhuys met een presentatie van Jaco van der Bent over alle beelden die langs de boulevard zijn opgesteld. Daarna wist Jaap van de Marel bij de strandbieb van alles te vertellen over de Katwijkse gewoonten De bibliotheek zorgde voor een heerlijk advocaatje en wat te drinken. Het Zomers Palet, speciaal voor onze (kwetsbare) ouderen draait voor de tweede week op volle toeren. Veel deelnemers en enthousiasme maken het palet nu al tot een succesvol evenement. Deze week gaan we met z'n allen bingo spelen in de Vlietstede. De ouderen die daar wonen doen ook deze keer gezellig mee. Woensdag 27 juli is het oefenen geblazen met de scootmobiel op de skeelerbaan op de Goerie. Alle activiteiten vinden in de ochtend plaats en starten om 10.00 uur. U kunt zich nog steeds inschrijven voor de activiteiten. Het inschrijfformulier kunt u ophalen of op de site www.welzijnskwartier.nl vinden, invullen en afgeven of opsturen naar Welzijnskwartier, Huize Callao Callaoweg 1 te Katwijk.