Circusschool Miloco leert je nieuwe kunstjes! | Foto: PR
Circusschool Miloco leert je nieuwe kunstjes! | Foto: PR Foto: PR

Circusworkshops voor kids bij de Strandbibliotheek

strandbieb n Altijd al circusartiest willen worden? Of zin om eens te proeven aan een heus circusavontuur? Kom dan gezellig meedoen aan één van de Circusworkshops op woensdag 3 augustus bij de Strandbibliotheek in Katwijk. Voor kinderen vanaf 7 jaar wordt er door circusschool MiLoco twee keer een circusworkshop op het strand gegeven: van 14.30-15.30 uur én van 15.30-16.30 uur.

Voordat je het weet, ben je ineens een circusartiest. In de circusworkshop kun je verschillende dingen leren zoals ballopen, koorddansen, hoelahoepen, diabolo en misschien nog wel meer. Kortom: lekker bewegen en creatief bezig zijn. Laat dat maar aan circusschool MiLoco over.

Meedoen?

Per workshop is er plaats voor 15 kinderen in de leeftijd vanaf 7 jaar. Deelname: € 2,- en dat kun je contant betalen bij de aanvang van de workshop in de Strandbibliotheek. Bij slecht weer gaan de workshops niet door. Hierover berichten wij tijdig via Twitter (obkatwijk) en Facebook (Bibliotheek Katwijk) en in de Strandbieb zelf. Zorg dat je op tijd bent als je graag wilt meedoen aan dit circusavontuur. De Strandbibliotheek is te vinden op het strand ter hoogte van de Oude Kerk.