Afbeelding
Foto: pr

Karin Tijsterman

Karin (53) is opgegeven voor de make-over door haar dochter Kelly. 'Mijn moeder is altijd in voor iets anders'. In plaats van dat ze dacht dat ze samen met haar dochter wat leuks zou gaan doen, werd Karin naar de kapper gestuurd.

En inderdaad, Karin is in voor verandering. Samen met styliste Mirjam werd er een plan gemaakt voor een nieuwe look. Karin is werkzaam bij apotheek Sloothaak en heeft samen met haar vriendin Margreet van Delft een bedrijfje waarmee ze creatieve workshops organiseert onder de naam Tijs&Zo.

Kapsel en make-up

Mirjam begint met het knippen van het haar in een lange bob schuin naar voren met lange lagen. Het haar wordt gekleurd met een lichte natuurtint, aangevuld met een koper karakter. Om diverse kleurschakeringen te krijgen worden er folies gezet door het hele haar. Het haar van Karin was enigszins dof en om het weer mooi te laten glanzen gebruikt Mirjam een plantaardige glansshampoo en glansspray . Dit neutraliseert de kalkafzetting in het haar en strijkt de haar schubben weer glad.

Visagiste Annet egaliseert de huid met behulp van foundation. De wenkbrauwen worden aangezet met een lichtbruin wenkbrauwpoeder. Tip van Annet: 'breng langs de wenkbrauw een high light aan zodat de wenkbrauwen nog strakker van vorm lijken'. De ogen worden opgemaakt met een lichtwarm bruine schaduw en mascara. Wat het helemaal af maakt zijn de lippen ingekleurd met een roze crème gloss.

Mirjam droogt het haar en maakt er met een krultang losse krullen in wat een chique en stoer effect geeft. Karin is er blij mee en gaat stralend op de foto. Meer info over Tijs&Zo? Zie de website en facebookpagina van Tijs&Zo.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding