Katwijk Marketing start campagne om Katwijk te bezoeken. |
Katwijk Marketing start campagne om Katwijk te bezoeken. | Foto: pr

DIT! is Katwijk keert deze zomer terug

n Doe mee en win weekend in een strandhuisje

Fans n Ook in 2016 zet Katwijk Marketing de campagne DIT! is Katwijk in om dagjesmensen en toeristen te verleiden om Katwijk te bezoeken.

In 2015 startte Katwijk Marketing, toen nog in samenwerking met de gemeente Katwijk, met DIT! is Katwijk.

Succes mede te danken aan enthousiasme Katwijker

De aanleiding van de campagne was de opening van de nieuwe parkeergarage, maar zij werd direct al ingezet om Katwijk in zijn algemeenheid te promoten.

De campagne werd enthousiast omarmd en kreeg in het najaar van 2015 al een eerste vervolg.

Ook in de komende maanden kunnen (potentiële) Katwijk-fans nogal wat verwachten.

Citymanager Piet de Vries is blij dat DIT! is Katwijk zo populair is. 'Het succes van afgelopen jaar is mede te danken aan de vele enthousiaste Katwijkers die hebben bijgedragen aan het verspreiden van de video's en andere berichten.

Hier borduren we dit jaar op voort. We willen meer inhoudelijke informatie over Katwijk aanbieden, dit zijn vaak juist de zaken waar wij Katwijkers zélf enthousiast over zijn. Berichten waarvan wij denken dat ze onze bestaande 'fans' aanspreken en die snel gedeeld zullen worden.'

Bezoekers benaderen

'We kijken dit jaar nog beter naar wat onze doelgroepen willen. Hoe willen zij aangesproken worden? In welk soort berichten, evenementen en activiteiten hebben zij interesse? Daar passen we onze uitingen passen we op aan,' legt citymarketeer Annemarie Guijt uit.

'We hebben de website vernieuwd en er is nieuw videomateriaal ontwikkeld. Ook geven we een nieuwsbrief uit. Zo breiden we de campagne telkens weer uit en verbeteren we onszelf. En maken we Katwijk hopelijk steeds een stukje succesvoller.' De succesfactoren van vorig jaar – gericht ingezette online (video)advertenties, aangevuld met een uitgekiende social mediastrategie - blijven natuurlijk door Katwijk Marketing ingezet worden.

Campagne

Benieuwd naar de vernieuwde website en video's? Kijk op www.ditiskatwijk.nl. Hier kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief – daarmee maak je bovendien iedere drie weken kans op een overnachtingsarrangement. Tot en met 26 juni kun je bijvoorbeeld een midweek vakantie winnen in een strandhuisje van Surf en Beach!

Meer informatie over de campagne of interesse in een samenwerking met Katwijk Marketing? Neem contact op met Annemarie Guijt via (071) 303 07 07 of aguijt@katwijkmarketing.nl