Afbeelding
Foto: pr

Mooie dag voor Jong Flora Band in Vlissingen

Kennismaken n De jongens van de Jong Flora Band zijn afgelopen zaterdag met een bus vol ouders en supporters naar Vlissingen vertrokken.

Zij hebben daar deelgenomen aan het Nationaal Jeugd Festival (NJF) op de onderdelen mars en show. Na een fantastische uitvoering van de jongens tijdens hun mars optreden en hun show werden aan het eind van de dag de resultaten bekend gemaakt.

De 85.11 punten voor de mars en de 85.60 punten voor de show waren beiden goed voor een vierde plaats. Een prestatie om trots op te zijn. Zou je ook wel bij zo'n topband willen horen? Aanstaande zaterdag houden we een open dag! Tussen 14.00 en 16.00 ben je van harte welkom in ons clubgebouw, waar je van alles kunt uitproberen en een prijs kunt winnen met een speurtocht.

Zien we je zaterdag in 'de Kazerne', Waardlaan 1a te Rijnsburg?


Rommelmarkt goed voor 8000 euro

Project n De organisatie van Rommelmarkt Rijnsburg kijkt terug op een geslaagde dag.

Dit mede door het mooie weer en de inzet van veel vrijwilligers. De 'rommel' trok afgelopen zaterdag weer veel mensen naar het centrum langs de Vliet. Er was van alles te koop, en hier en daar werd er ook onderhandeld over de prijs. Uiteindelijk hield de organisatie ruim 8000 euro netto over wat ten goede komt aan het jeugdproject: kinderen in een vluchtelingekamp in Noord-Irak.