Afbeelding
Foto: pr

Taxatiedag in Dorcas Winkel Katwijk

donderdag 19 mei 2022 10:00 tot 16:00

Wat zou dat schilderij van oma waard zijn? Levert dat oude beeldje misschien nog iets op of kan het weg? Heeft u ook zo’n voorwerp waarvan u twijfelt of het nou waardevol of waardeloos is? Kom dan donderdag 19 mei naar de Dorcas Taxatiedag in Katwijk.

Een erkende taxateur van veilinghuis Onder de boompjes uit Leiden beoordeelt tussen 10.00 en 16.00 uur alle meegebrachte voorwerpen. Allerlei soorten objecten zijn welkom. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij, vaasje, beeld, boek of servies. Na een grondige bestudering van het artikel laat de taxateur weten wat de waarde is.

Doneren 

Het voorwerp kan daarna weer worden meegenomen naar huis, maar het mag ook gedoneerd worden. Dorcas laat het dan veilen om een zo hoog mogelijke prijs voor het voorwerp te krijgen. De opbrengst is bestemd voor het werk van de hulp- en ontwikkelingsorganisatie in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van de opbrengst te doneren.

De Dorcas Taxatiedag wordt gehouden in de Dorcas-winkel aan de Sandtlaan 36 Hal C10 in Katwijk. Deelname aan de taxatie kost 2,50 euro per voorwerp met een maximum van 10 euro. Opgave is niet nodig. Meer informatie is te vinden op www.dorcas.nl/winkels/katwijk

Locatie