Arno Huibers is woensdag 29 september te zien bij K&O.
Arno Huibers is woensdag 29 september te zien bij K&O. Foto: Ren Manders

Poppentheater bij K&O

woensdag 29 september 2021 14:15

K&O Katwijk start op woensdag 29 september een nieuw theaterjaar voor kinderen van 4-7 jaar. Mee te beleven in het K&O-gebouw aan Sluisweg 16 in Katwijk aan Zee. 

Er zijn dit jaar vier heel leuke voorstellingen gepland en zoals gebruikelijk starten we het jaar weer met een muzikale voorstelling. Theater Arno Huibers gaat ons weer heel vrolijk maken met zijn muziek en grappen. 


Als Arno wil beginnen, zegt de juffrouw dat hij eerst zijn blouse moet strijken. Dat is het begin van 50 wonderlijke minuten waarin Arno de wereld op zijn kop zet. Paardrijden op een strijkplank, toeterende spierballen, kaarsjes die ‘floep’ op zijn hoofd terecht komen en weer gewoon branden, muziek die verandert als je aan zijn neus draait.

Met eenvoudige attributen speelt hij de meest wonderlijke acts.
Natuurlijk mogen kinderen meehelpen. Met muziek maken en in een levensgrote zeepbel zitten. Niet alles verklappen nu, maar wel nog dit: zo leuk kan theater zijn met een tomaatje op je neus.


Om ongeveer 14.15 uur gaat de deur open. Een enthousiast poppentheaterteam staat voor de kinderen en ouders klaar. Omdat het poppentheater voor kinderen van 4-7 jaar is, is het niet de bedoeling dat kinderen jonger dan 4 jaar bij de voorstelling aanwezig zijn.

Kaarten kosten 6 euro in de voorverkoop. Het zesde kaartje is gratis. Wij geven de voorkeur aan een digitale verkoop. Indien u toch een kaartje wilt kopen aan de kassa, dan kunt u alleen pinnen. Een kaartje kost dan 7 euro.

Kaartjes zijn te bestellen via www.kenokatwijk.nl 

Telefonisch reserveren is ook mogelijk via 071 4016400 (maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur).