Trompet is een van de instrumenten waarop de kinderen leren spelen.
Trompet is een van de instrumenten waarop de kinderen leren spelen. Foto: pr

Muziek maken met Harmonie Kids

donderdag 30 september 2021 17:15

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Houd je van muziek maken en wil je op verschillende muziekinstrumenten leren spelen? Inclusief een tof slotoptreden? Muziekvereniging Harmonie Katwijk start donderdagavond 30 september weer met het project Harmonie Kids om kinderen kennis te laten maken met muziek.


Elke donderdagavond van 17.45 tot 18.45 uur maken de kids muziek onder leiding van dirigent Daniele Zamboni. Met BoomWhackers, pBones, zingen en nog veel meer. De kids spelen bekende en nieuwe liedjes en leren samenspelen met elkaar. De start is op donderdagavond 30 september om 17.45 uur.

Er wordt elke donderdagavond geoefend tot 9 december voor het slotoptreden (onder voorbehoud van de coronamaatregelen). Dan laten de kinderen horen wat zij hebben geleerd. De repetities en het concert worden gehouden in de ‘Kleine Joannes’, Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn. 

Kosten zijn 30,- euro per kind. Meld je snel aan via harmoniekatwijk.nl/kids of door te mailen naar kids@harmoniekatwijk.nl. Vol = vol.