Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR
Zakelijk gezien

Remmelzwaal van der Plas: Allround hovenier

  Zakelijk

Zoals de meeste hardwerkende bazen is ook Kees van der Plas ietwat laat. Gelukkig staan er twee gezellige werknemers klaar met een bakje koffie en een praatje. Verontschuldigend schuift hij snel aan. Met zijn 27 jaar nam hij noodgedwongen in 2007 het hoveniersbedrijf van zijn vader over. Hij heeft het bedrijf helemaal naar "zijn eigen" gemaakt. En dat is gelukt. Hoveniersbedrijf Remmelzwaal- van der Plas is de allround hovenier van Katwijk. Want dat is de filosofie van Kees om een bedrijf te leiden.

Als 12-jarige zat hij al op de maaimachine. Het begon daarna met wat middagjes meelopen bij zijn vader, Kees sr. In 1977 nam zijn vader als werknemer het bedrijf Remmelzwaal- van der Plas over. Dat Kees zijn vader zou opvolgen was eigenlijk iets vanzelfsprekends. "Je groeit er eigenlijk vanzelf in", vertelt hij nuchter. "Het moest alleen wat sneller dan we gehoopt hadden." Zijn vader werd ziek, en dus moest hij per direct de zaak gaan runnen.

Dat is hem uiteindelijk goed gelukt. Met een trouw team achter zich weet het bedrijf van elke opdracht weer iets moois te maken. De medewerkers barsten van de ervaring en het enthousiasme. Zo zijn er werknemers die al 39 jaar in dienst zijn. "Het is erg fijn dat we zoveel ervaring in huis hebben. Dat betekent dat klanten naar iedere werknemer kunnen stappen voor deskundig advies."

Remmelzwaal- van der Plas houdt zich bezig met alle facetten die ze tegenkomen. Van tuinaanleg tot onderhoud en van straatwerk tot grondwerk. Particulieren maar ook bedrijven of instellingen kunnen bij deze hovenier terecht. "We zijn van alles goed op de hoogte en kunnen dus eigenlijk bij alles helpen. We staan dit najaar en in de winter, graag voor iedereen klaar." Samengevat, Remmelzwaal- van der Plas is al(le) tijd(en) de allround hovenier waar je een beroep op kunt doen. En waarvan je weet dat ze je optimaal van dienst zijn.

Reageer als eerste