Groot protest tegen sluiting Muziekschool | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Protest tegen de voorgestelde sluiting van de Muziekschool met muziek en woorden. | Foto: Adrie van Duijvenvoorde
Protest tegen de voorgestelde sluiting van de Muziekschool met muziek en woorden. | Foto: Adrie van Duijvenvoorde

Groot protest tegen sluiting Muziekschool

  Video's en Vlogs

Muziek leeft in Katwijk! Dat werd gisteravond zeer duidelijk in en bij het gemeentehuis waar een grote groep muziekliefhebbers op ludieke wijze protesteerde tegen de voorgestelde sluiting van Muziekschool Katwijk.

Leerlingen, oud-leerlingen, ouders van leerlingen, docenten van de Muziekschool en velen die het muziekonderwijs een warm hart toedragen kwamen naar het gemeentehuis voor een muzikaal protest.

Helaas gooide de regen roet in het eten, want precies op het moment dat het muzikale protest voor de oude ingang aan de Zeeweg van start zou gaan, barstte er een bui los. Na wat geharrewar mocht iedereen naar de centrale hal waar de protestactie in andere vorm werd uitgevoerd. Niet het uitgebreide concert met drums, strijk- en blaasinstrumenten, maar wel een protestlied met muzikale ondersteuning.  

Na de actie namen veel aanwezigen plaats in de Burgerzaal om daar te kijken naar de vele insprekers die in de Raadzaal met hart en ziel pleitten voor behoud van het muziekonderwijs in Katwijk. 'Want muziek is een universele taal en muziek verenigt', zoals een van de insprekers aangaf.

Een uitgebreid verslag is donderdag 20 juni te lezen in De Katwijksche Post.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>