Beetje regen deert kinderen niet bij opening nieuwe speeltuin naast zwembad Aquamar | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Adrie van Duijvenvoorde

Beetje regen deert kinderen niet bij opening nieuwe speeltuin naast zwembad Aquamar

  Video's en Vlogs

'Wie wil de speeltuin uitproberen?', riep wethouder Adger van Helden vanmorgen even voor elf uur door de microfoon. Bijna eensluidend klonk er 'ik' uit de monden van ruim honderd kinderen van de Groen van Prinstererschool.

Die renden vervolgens in drommen de nieuwe speeltuin aan de Zeeweg in om te klimmen, klauteren, schommelen en glijden. Dat het regende, interesseerde ze niet. De wethouder ook niet trouwens, want die klom met de kinderen mee de touwpiramide in.

Uit voorzorg voor deze regenachtige Buitenspeeldag is vanmiddag het 3x3 basketball-event van Grasshoppers verplaatst van het parkeerterrein Noordduinen naar Sporthal Cleijn Duin, de thuishaven van de succesvolle basketbalclub. Daar is ook de trofee 'Topsportgemeente van 2018' uitgereikt aan wethouder Van Helden van sport. 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>