Afbeelding
Foto: Marc Wonnink

Vier sterren voor Katwijks strand

Toerisme

Het Katwijkse strand heeft vier sterren gekregen bij de verkiezing voor het schoonste strand, de maximale beoordeling die kon worden gegeven. Afgelopen donderdag zijn de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. Surf en Beach is bij de strandverkiezingen uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van Zuid-Holland.

Wethouder Jacco Knape is blij met de vier sterren, ‘Wat een fantastisch nieuws dat we dit jaar weer beloond zijn met 4 sterren. Niet alleen voor ons als gemeente maar ook voor de vele Katwijkse vrijwilligers die zich inzetten om zwerfafval tegen te gaan. Daar zijn we trots op!’

Paviljoen Sjoerd uit Ameland werd uitgeroepen tot het Beste Paviljoen van 2022. Het strand van Goeree-Overflakkee werd uitgeroepen tot Het Schoonste Strand van Nederland. De jury reikte de prijs aan de ondernemers achter paviljoen Sjoerd uit bij Beachclub Lekker. Dit paviljoen uit Vrouwenpolder werd de vorige editie uitgeroepen tot het Beste Paviljoen van Nederland.

Uit de krant

Uit de krant