Bram Ros lijkt de doelman van ADO'20 Nick Boom te verschalken. | Foto: Cor Spruijt.
Bram Ros lijkt de doelman van ADO'20 Nick Boom te verschalken. | Foto: Cor Spruijt.

Slordig Rijnsburg verliest van promovendus ADO’20

Sport Rijnsburg

De eerste helft van de wedstrijd tussen Rijnsburgse Boys en promovendus ADO’20 uit Heemskerk stond vooral vol van irritaties over en weer.

Met name aan Rijnsburgse kant kwamen er frustraties omdat het allemaal niet lukte. Jeroen Spruijt liet zich ‘piepelen’ na een opstootje aan de zijlijn. Scheidsrechter Boyd van Kommer toonde geel, zoals hij dat al eerder deed aan Martijn Lagendijk, de trainer van Rijnsburgse Boys. Hij maakt aanmerkingen op de leiding omdat hij Van Kommer in sommige situaties te slap vond optreden. Toch toonde de leidsman ook twee keer geel aan de tegenstander: Helder en Boerlage. In de tweede helft geen kaarten meer.

Drinkpauze

Omdat het afgelopen zaterdag ook weer prachtig weer was, was er ook weer sprake van een drinkpauze. Tot dat moment liep het bij Rijnsburgse Boys aardig. Er was een enorme kans voor Delano Asante. De achteraf beste kans van de eerste helft ketste af op de paal. Na ruim een half uur spelen was het aan de andere kant wel raak. De gebruikelijk prima spelende Nino Klaver werd kinderlijk eenvoudig omspeeld door Ian Beelen. Deze kon ongehinderd uithalen en maakte de enige goal van de wedstrijd. Rijnsburgse Boys speelde slordig en kon geen potten breken. De prachtige kopbal van Van der Moot in de slotfase verdiende een beter lot, maar werd van de doellijn weggehaald. Ook Bram Ros kon in de extra tijd de (verdiende?) gelijkmaker niet scoren. 

Volgende wedstrijd

Komende zaterdag gaat Rijnsburgse Boys op bezoek bij de Treffers dat verrassend met grote cijfers (5-0) van Scheveningen verloor. Aanvang 18.00 uur.

Uit de krant