Watersportdag in Uitwateringskanaal | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
'Waterratten' kunnen zich zaterdag helemaal uitleven bij de Watersportdag. | Foto: pr
'Waterratten' kunnen zich zaterdag helemaal uitleven bij de Watersportdag. | Foto: pr (Foto: pr)

Watersportdag in Uitwateringskanaal

  Sport

Katwijk zorgt voor groeiende belangstelling voor watersport in de omgeving. Daarom is vandaag van 12.00 tot 16.00 uur het grasveld onderaan de helling van het voormalige KNRM-boothuis ingericht als watersportevenementenplein. Door het succes van de voorgaande edities wordt alweer de derde editie van Watersportdag Katwijk georganiseerd.


Vrijwilligers van de elf deelnemende verenigingen en bedrijven laten jonge watersporters en hun ouders deze dag gratis kennismaken met wat er zoal in Katwijk aan watersport mogelijk is. Er is een veelvoud aan activiteiten, variërend van stand up paddle boarden tot sloeproeien, van kanovaren tot zeilen en van het spectaculaire flyboarden tot bootje bouwen. 


Belangstellenden kunnen vandaag op het Uitwateringskanaal van de Oude Rijn tussen de Binnensluis en Koningin Julianabrug gratis snuffelen aan verschillende watersporten die je in Katwijk kan beleven, zoals kanoën, stand up paddle boarden en sloeproeien.

Voor degenen die droog willen blijven, zijn er verschillende activiteiten, zoals makreelroken en balance boarden. Het evenement wordt muzikaal ondersteund door Zeemanskoor van KWV Skuytevaert.


Het complete programma is te vinden op www.watersportdagkatwijk.nl. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>