Logo allesoverkatwijk.nl
Het startschot voor de Halve van Katwijk valt op zaterdag 30 september. | Foto: PR
Het startschot voor de Halve van Katwijk valt op zaterdag 30 september. | Foto: PR
Sport

Inschrijving Halve van Katwijk geopend

  Sport

Een geslaagde Ronde van Katwijk met bijna 1300 deelnemers ligt inmiddels achter ons. In het verschiet ligt een prachtige zomer, die op 30 september een geweldige finale zal krijgen: de 35e `Halve van Katwijk` met een parcours dat grotendeels door duinen, bos en over het strand gaat.

Evenals vorig jaar kunnen deelnemers ook nu weer kiezen uit vier afstanden: 5, 10, 15 en 21 kilometer. Vanaf de start gaan de deelnemers aan al deze afstanden via Boulevard en Sportlaan naar het duingebied. De 15 en 21 kilometerlopers maken ook bij deze editie weer een mooie, extra lus door het Panbos. Via het strand bereikt iedereen tenslotte weer de finish bij het Strandplein. Met recht kan gesproken worden van wellicht de allermooiste halve marathon van Nederland. Geen wonder dat deelnemers uit alle delen van het land richting Katwijk reizen om aan deze halve marathon deel te nemen.
Maar niet alleen de oudjes komen op 30 september aan hun trekken. Ook voor jeugdige deelnemers zijn er parcoursen uitgezet over 1 en 2 kilometer. En ook de wandelaars zijn bij deze lustrumeditie weer van harte welkom. Zij kunnen deze zaterdag kiezen uit drie afstanden; 5, 10 of 15 kilometer.
Inmiddels is de voorinschrijving begonnen. Voor informatie of inschrijven surft men naar www.halvevankatwijk.nl

Reageer als eerste

Wat vindt u?

Hoe vaak wilt u dat de winkels op zondag open gaan?Reageren!