Katwijk weer startlocatie Start2Bike | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Katwijk weer startlocatie Start2Bike

  Sport in Katwijk

De Afdeling Wielersport van de IJsclub Voorwaarts Katwijk is eind maar en in april opnieuw startlocatie voor de NTFU-cursus Start2Bike; dit keer voor beginnende wielrenners én mountainbikers.


Ben je pas begonnen met wielrennen of mountainbiken? Het is hartstikke leuk, maar in het begin best lastig. Je wilt snelheid maken en tegelijkertijd moet je opletten om niet uit de bocht te vliegen. In een groep rijden maakt je onzeker.

Trainen helpt, maar vaak zijn de trainingsgroepen te snel of oefenen ze weinig techniek. Dat maakt het lastig om op een leuke en laagdrempelige manier te beginnen. Via Start2Bike kun je bij de Afdeling Wielersport van de IJsclub Voorwaarts Katwijk eind maart en in april de eerste vier trainingen volgen.

Met een ervaren trainer en andere startende fietsers ga je op weg en leer je stap voor stap alle basistechnieken te gebruiken. Hierdoor krijg je een veiliger en zeker gevoel wanneer je op je fiets zit.

De trainingen zijn op 30 maart, 6, 13 en 20 april.

Deelname kost 37,50 euro. Inschrijven kan via www.start2bike.nl > locatie Katwijk. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>