Tien politici genomineerd voor titel Politicus van het Jaar 2018 | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Tien politici genomineerd voor titel Politicus van het Jaar 2018

  Politiek

De eerste stemronde van de publieksprijs voor de verkiezing Politicus van het Jaar 2018 zit erop. Ruim 350 mensen brachten hun stem uit op hun favoriete raadslid of wethouder.

Uit de eerste stemronde is een top 10 gerold. De namen staan in een willekeurige volgorde. Danny Dubbeldam (DURF), Gijsbert Schrijvers (Hart Voor Katwijk), Jaap Haasnoot (KiesKatwijk), Matthijs van Tuijl (PvdA), Jacco Knape (SGP), Leon Krijgsman (Hart Voor Katwijk), Adger van Helden (CDA), Sonny Spek (DURF), Annette Brul-Van Egmond (VVD) en Jacco van Duijn (CDA) maken nog kans op de publieksprijs.

Tijdens de tweede stemronde kunnen de inwoners van Katwijk tot maandag 24 december 09.00 uur HIER stemmen.

Juryprijs

Naast de publieksprijs is er ook een juryprijs, die bestaat uit journalisten en correspondenten van verschillende media.

Winnaars

De winnaars worden op maandag 7 januari bekendgemaakt tijdens de Nieuwjaarsreceptie op het gemeentehuis. De bekendmaking is live te volgen tijdens een live-uitzending van RTV Katwijk en Alles over Katwijk op www.allesoverkatwijk.nl.

De verkiezing Politicus van het Jaar is een initiatief van De Katwijksche Post, De Rijnsburger en allesoverkatwijk.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>