Leerlingen Rijnmond, Limes en Pieter Groen naar Malawi | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Nadia, Eline en Jens gaan met de actie Going Global van Edukans naar Malawi. | Foto: Aad van Duijn
Nadia, Eline en Jens gaan met de actie Going Global van Edukans naar Malawi. | Foto: Aad van Duijn (Foto: Aad van Duijn)

Leerlingen Rijnmond, Limes en Pieter Groen naar Malawi

  Onderwijs

Drie leerlingen van het Andreas College vertrekken komende donderdag naar het Afrikaanse land Malawi. Zij doen dit met een grote groep andere leerlingen van middelbare scholen uit Nederland in het kader van de actie Going Global van Edukans. Jens, Eline en Nadia - van respectievelijk Vakcollege Rijnmond, Limes en Pieter Groen - hebben de voorbereiding inmiddels afgesloten, waar zij informatie ontvingen over de reis en taken die van hen verwacht worden. 


De leerlingen van het Andreas College bezoeken het Afrikaanse land als een reporter gaan later dit schooljaar de andere leerlingen op de vestigingen informeren over het leven van hun leeftijdgenoten in Malawi. Ze doen dat met hun verslag en met de door hen gemaakte films en foto's. Op de drie scholen wordt dit jaar actie gevoerd voor goed onderwijs in Malawi.


Donderdag in De Katwijksche Post

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>