Logo allesoverkatwijk.nl

Dirk Blees: Mogelijkheden kunstgras nagenoeg onbeperkt

  Klus- Dier & Tuin

Kunstgras Noordwijk ligt aan de rand van Katwijk. Het is Noordwijk. Of is het toch Katwijk? Gezien de ondernemers achter de bedrijven die op Bedrijvenpark Klei-Oost gevestigd zijn, is het voor ons 'gewoon' Katwijk. Dat vindt ook Katwijker Dirk Blees. Zijn dynamisch bedrijf in kunstgrassen is inmiddels de grootste leverancier in Katwijk en omstreken. Toch zijn er veel Katwijkers die het nog niet weten. Een reden om eens een kijkje bij deze Dirk te nemen.

Dirk richt zich met zijn eigentijdse product vooral op particulieren. "Kunstgras wordt steeds vaker toegepast in tuinen, op dakterrassen, rond vijvers, etc. Inmiddels zijn er verschillende soorten zeer duurzame sier-, sport- en terrasgrassen. Dat was vroeger wel anders. De kwaliteit is nu echt goed. Ook is het in verschillende kleuren verkrijgbaar en... tegen een betaalbare prijs. Dat maakt het nu ook aantrekkelijk voor de particuliere markt.”

Kunstgras Noordwijk heeft een showroom waar Dirk de klanten deskundig adviseert. Particulieren, maar ook hoveniers, tuinarchitecten en reclamebureaus behoren tot zijn vaste klantenkring. "Wij bieden de beste oplossing en een keuze uit een breed scala aan kunstgrassen voor binnen en buiten. Wil je bijvoorbeeld een eigen voetbalveldje, een grasgroen balkon of een fraaie ondergrond op het terras, rondom de trampoline of bij het zwembad? De mogelijkheden om kunstgras toe te passen zijn nagenoeg onbeperkt. Het creëert sfeer en is heel effectief en duurzaam. We kunnen hier veel voorbeelden laten zien."

Kunstgras Noordwijk heeft veel kunstgras op voorraad en kan dat snel leveren. Hetzelfde geldt voor bijna alle benodigde extra materialen, zoals drukverdeeldoek, bevestigingsproducten en strooizand. Naast de levering verzorgt Dirk naar wens ook de complete of gedeeltelijke aanleg van kunstgras. "Wij werken met een ervaren team van gedreven vakmensen die u graag van dienst zijn. Ik nodig u dan ook van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze showroom/tuin. Wellicht is kunstgras ook iets voor u. We kunnen genoeg toepassingen noemen. En... ik hoor net dat mijn leverancier op sommige nieuwe soorten geen 7 maar zelfs 10 jaar garantie geeft."

Meer informatie: www.kunstgrasnoordwijk.nl