Afbeelding
Foto: Westpunt

Westpunt organiseert culinaire foodmarket: Westpunt Culinair

Algemeen

Strandpaviljoen Westpunt organiseert op vrijdagavond 12 april culinaire foodmarket Westpunt Culinair. Samen met onder andere meesterfileerder Arie Kuijt, de wijnsommeliers van Hollander in Wijnen en dj Sergio Tee verzorgt het strandpaviljoen een smaakvolle avond vol vlees- en visgerechten, bijpassende wijnen, cocktails en muziek.

Arie Kuijt zal om 19.30 uur de avond openen. Na de opening kunt u genieten van diverse surf- en turf-gerechten. De kosten hiervoor bedragen 89 euro per persoon (exclusief drank). Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor deze culinaire avond. 

U kunt een tafel reserveren via www.westpuntkatwijk.nl of door te bellen naar 071-542 87 49. Meer informatie vindt u op de website en op de social mediakanalen van Westpunt.

Uit de krant