Afbeelding
Foto: Unsplash

Katwijk decor voor thriller op Netflix

Algemeen

Katwijk is op 12 en 13 maart het decor voor een nieuwe thriller op Netflix. Het gaat om de film ‘Hostage’ die draait om een gijzelingsactie in het hart van Amsterdam. Via een castingbureau kunnen mensen zich nog aanmelden als figurant.

De film schakelt heen en weer tussen de perspectieven van verschillende belangrijke personages die betrokken zijn bij een intense gijzelingssituatie. De kijker ziet de angsten en zorgen van de gijzelaars die zich proberen te verstoppen. Buiten probeert de politie de situatie op te lossen en voelt de kijker de spanning van de ingevlogen gijzelingsonderhandelaars, die de psychologische toestand van de gijzelnemer proberen te beoordelen.

‘Hostage’ is een nieuw project is van de makers van ‘Het Gouden Uur’. De regie is in handen van Bobby Boermans bekend van: ‘Mocro Maffia’, ‘Nieuwe Buren’ en ‘Het Gouden Uur’. Een castingbureau is voor de opnames in Katwijk nog op zoek naar figuranten op 12 en 13 maart. De figuranten moeten in de rol kruipen van ‘winkelende mensen’ of een ‘apple store medewerker’. Mannen en vrouwen tussen 18 en 45 jaar oud kunnen zich via het castingbureau Blue Circle aanmelden. Figuranten krijgen een vergoeding.

De exacte filmlocaties in Katwijk zijn nog niet bekend.

Uit de krant