Afbeelding
Foto: TINEKE JONKER

Flemming deze zomer op Haringrock in Katwijk

Algemeen

De populaire Flemming treedt deze zomer op bij Haringrock in Katwijk aan Zee. Naast Flemming staan ook Royal Beat en een Rammstein Tribute Band op het programma van het tweedaagse festival op het Strandplein.

‘We zijn weer blij dat het na veel wikken en wegen toch weer gelukt is’, vertelt initiatiefnemer Ton Frissen. ‘Als semi-gratis festival is het dit jaar wederom een flinke uitdaging geweest, maar het komt er weer. We hebben afgelopen jaar veel geëvalueerd met sponsors, de gemeente Katwijk en met elkaar. We zijn ook nog druk bezig om het reuzenrad weer op het Duinplein te laten verijzen. De bedoeling is dat deze zelfs langer dan een maand kan blijven staan.’

Op zaterdag 13 juli is het muziekevenement gratis toegankelijk. Voor vrijdagavond wordt een entreeprijs gevraagd van 18,50 euro in de voorverkoop.

Programma Vrijdag 12 juli 

18.00 uur: Dominee van Zanten
19.45 uur: Flemming
21.00 uur: Brian Adams tribute
22.00 uur: Bart Heemskerk
22.40 uur: Royal Beat

Programma Zaterdag 13 juli

15.50 uur: Micheal Jackson tribute act
16.30 uur: Electrify
17.35 uur: Dirtbag
18.40 uur: Support Act
20.10 uur: Haringrock en Friends
22.00 uur: Rammstein tribute
23.00 uur: Vuurwerk

Er staat een ijzersterk programma voor 12 en 13 juli. Op vrijdag zullen bekende namen op het podium staan. Royal Beat sloot vorig jaar af, en kreeg veel lof bij het aanwezige publiek. Daarom komt de coverband terug, voor wie het gemist heeft. Regioband Dominee van Zanten opent het festival op vrijdag. Rijnsburger Bart Heemskerk zal ook van zich laten horen. En Europa’s beste ‘song en look a like’ Bryan Adams-tributeband uit Denemarken is aan het programma toegevoegd. Als klap op de vuurpijl komt niemand minder dan Flemming naar Katwijk. 

Op zaterdag 14 juli opent Europa’s beste Michael Jackson-tribute het festival met een bijzondere ‘History’-show. Daarna volgen de bands ‘Electrify’, ‘Dirtbag’ en een support Act’. Ook ‘Haringrock & Friends zal weer een spetterende show geven. Niemand minder dan de beste Rammstein-tributeband uit Tsjechië is de headliner van de avond. Iedereen die de echte Rammstein in juni heeft moeten missen krijgt hiermee een geweldige herkansing. Nooit eerder vond zo’n speciale act in de regio of provincie plaats. Haringrock is de eerste die deze stap zet om een geweldige show met special effects neer te zetten. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Het festival sluit ook dit jaar weer op zaterdag af met een spectaculaire vuurwerkshow. 

Café In den Blauwen Bock 

Op donderdag 11 juli is voor het eerst dit jaar een Haringrock pre-party in café In den Blauwen Bock. Op zondag 14 juli vindt daar ook een after-party plaats om het weekend spetterend af te sluiten. 

Alle info en activiteiten zijn terug te vinden via www.haringrock.nl.

Uit de krant