Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Katwijkse Zeeverkenners houden weer oliebollenactie

Algemeen

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december brengen de Katwijkse Zeeverkenners u weer heerlijke oliebollen, zowel met als zonder krenten! En dat niet alleen, ook dit jaar zijn de verrukkelijke berlinerbollen en appelbeignets weer te verkrijgen. 

Het clubgebouw ’t Troephuis wordt weer omgebouwd tot een heuse oliebollenfabriek, waar voor u de lekkerste oliebollen vers worden gebakken. De vrijwilligers van de Katwijkse Zeeverkenners zijn al hard bezig met alle voorbereidingen en het beloofd weer een daverend succes te worden.

Ook zullen natuurlijk de leden van de vereniging bij u langs de deur komen, met de mooist versierde kratten en een goede dosis enthousiasme. Daarbij staan er door Rijnsburg, Valkenburg en Katwijk kraampjes verspreid, waar u naast de oliebol met of zonder krenten, ook berlinerbollen en appelbeignets kunt kopen.

Ook dit jaar wordt weer een prachtige drive through neergezet bij het clubgebouw Parnassia, Cantineweg 3. Via de webshop www.oliebollenkatwijk.nl kunt u een bestelling plaatsen waarbij u kunt kiezen uit alle lekkernijen. Hier kan een tijd gekozen worden om de bestelling bij de drive through op te halen, dat kan zowel lopend, fietsend als met de auto. Dat is niet alleen heel handig, maar ook nog eens heel gezellig.

Elk jaar strijden de leden en de groepen ook weer voor de titel: Bestseller. Dus vergeet niet bij de online bestelling de naam van het lid en de groep door te geven. En wie weet gaat een bekende van u met de naam ‘bestseller’ er van door!

Een zakje oliebollen met vijf oliebollen (met of zonder krenten) kost dit jaar €4,20, twee zakjes €7,95 en drie zakjes €11,50. De speciale lekkernijen, berlinerbollen en appelbeignets kosten per stuk €2,25, twee voor €4,40 en drie voor €10,75.

De opbrengst van de oliebollenactie is ten goede van de vereniging, zo houden we de contributie laag in deze dure tijden en kunnen zoveel mogelijk kinderen lid worden én blijven bij de vereniging.

www.oliebollenkatwijk.nl of facebook

Uit de krant