Afbeelding

Lichtjestocht op 25 november

Algemeen

Aanstaande zaterdag houdt Stichting Sint en Pietenactie haar sfeervolle en gezellige lichtjestocht. Net als voorgaande edities start deze in de Zwaaikom te Katwijk aan Zee. Vanaf 16.00 uur is daar al volop bedrijvigheid met onder andere een springkussen, muziek en Pieten.

Het meelopen met de tocht wordt natuurlijk nog leuker met een eigen lichtje, ook deze zijn verkrijgbaar voor 5 euro bij een van de kraampjes. Betaling per pin heeft de voorkeur, maar cash afrekenen is ook nog altijd mogelijk. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het donatiefonds van Stichting Sint en Pietenactie.

Rond 17.00 uur wordt de aankomst van Sint per boot verwacht, circa een kwartier later start de vrolijk verlichte tocht met muziek en heel veel Pieten door het dorp. Ervaring leert dat de tocht voor de allerkleinste deelnemers best een lange route is, advies is dan ook om te zorgen voor een buggy, bolderwagen of sterke schouders.

De route doet net als voorgaande jaren de Hans van der Hoevenstraat, Tramstraat, Roest van Limburgstraat, Secr. Varkevisserstraat, Koninginneweg, Zuidstraat en de Dwarsstraat aan.

Uit de krant